Limera1n doesnt work

Discussion in 'iPod touch Hacks' started by Afca0229, Oct 14, 2010.

  1. Afca0229 macrumors newbie

    Joined:
    Oct 14, 2010
    #1
    Hello,

    I downloaded Limera1n to jailbreak my ipod touch 3g update 4.1.

    When i tried to jailbreak it, the program on my computer ( from limera1n ) Said 'done' Well, there was no cydia or limerain icon on my ipod.
    Does anyone know how to fix this?

    Greets,

    Vincent.
     
  2. TheNewDude macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 17, 2010
    #2

    Did u reboot the iPod??
     
  3. Afca0229 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 14, 2010
    #3
    Just putting it off and on? Yes, i did several times.


    Thanks for your post

    Vincent.
     
  4. lanulos macrumors regular

    Joined:
    Jun 19, 2010
    #4
    Don't be insulted, but just to be absolutely clear, you did a complete power off, with the red slider, and then you see the Apple logo for a while when you turn it on?
     
  5. TheNewDude macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 17, 2010
    #5
    Yes, please can you confirm?

    The reason I ask is cause when i installed Limera1n, it initially showed up just as a grey box icon.
     
  6. Afca0229 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 14, 2010
  7. Afca0229 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 14, 2010
    #7
    I tried it on another computer with no result..
     
  8. Night Spring macrumors G5

    Night Spring

    Joined:
    Jul 17, 2008
    #8
    Are you doing this on a real windows machine, or are you using a virtual machine?

    Check out the iPhones hacks forum for threads related to limera1n, most of the info there applies to iPod touch too.
     
  9. Afca0229 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 14, 2010
    #9
    i've read many other topics, but i will check again.

    Im running real windows.

    Greets, Vincent.
     
  10. Night Spring macrumors G5

    Night Spring

    Joined:
    Jul 17, 2008
    #10
    And you are sure you have a 3G, and not a 2G MC model?
     
  11. Whiteicedmstech macrumors newbie

    Joined:
    Sep 28, 2010
    #11
    I had this same problem. I thought I had a 3g and did the whole install thing. Said it was done, no icons for Cydia or Limerain. Rebooted, same thing.

    Researched it and found out my iPOD Touch was a 2G and not 3G.

    Here is the link I used to identify my iPOD Touch model:

    http://support.apple.com/kb/ht1353

    Good Luck,
    Whiteice
     
  12. Afca0229 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 14, 2010
    #12
    Huh.

    You're right!

    Well, do you know a program that jailbreaks 2g also?

    I already tried greenpois0n, but that one doesnt works.
     
  13. Whiteicedmstech macrumors newbie

    Joined:
    Sep 28, 2010
    #13
    If I am not mistaken, Limerain said there is a 2G one coming soon. That's all I know.
     
  14. Night Spring macrumors G5

    Night Spring

    Joined:
    Jul 17, 2008
    #14

Share This Page