Limewire on Mac

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by sekz, Jun 23, 2008.

  1. sekz macrumors regular

    Joined:
    Jun 8, 2008
    #1
    well i have a macbook pro and i downloaded limewire and when i use the built in player it get's all staticy does any1 kno how to fix this?
     
  2. MacDawg macrumors P6

    MacDawg

    Joined:
    Mar 20, 2004
    Location:
    "Between the Hedges"
    #2
    All I can say is (in my opinion) Limewire is a real dog of a program

    I haven't noticed a lot of support for it here on the board
    Hopefully someone who uses it will be able to help you out

    Good luck

    Woof, Woof - Dawg [​IMG]
     
  3. aaronw1986 macrumors 68030

    Joined:
    Oct 31, 2006
    #3
    Use Frostwire instead, don't use the built in player.
     
  4. richard.mac macrumors 603

    richard.mac

    Joined:
    Feb 2, 2007
    Location:
    51.50024, -0.12662
    #4
    in LimeWire's preferences you can change player to use your system's default player. it will use the iTunes by default but i changed my .m4a and .mp3 files to open within QuickTime Player.
     

Share This Page