LinkedIn Pages Not Loading in Safari

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by jdag, Feb 10, 2015.

  1. jdag macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 15, 2012
    #1
    Ever since upgrading to Yosemite, I've noticed a handful of sites will require a refresh to load. I will see a blank page with a stalled loading bar, and a click of the refresh generally will force a complete loading of the page. I believe that this was similar to a widespread issue before recent software updates.

    In particular, I am having consistent trouble with LinkedIn, which I use every day as I am in sales. This is only happening on my rMBP in Safari. I've not noticed it happening in other browsers on my rMBP (mainly Chrome) or on my iMac in Safari.

    I've tried with AdBlock and 1Password plugins enabled and disabled. I do not have any other Safari plugins or any changes to Safari preferences.

    Any ideas?

    Thanks.
     
  2. Bending Pixels macrumors 65816

    Joined:
    Jul 22, 2010
    #2
    They load fine for me. Did you clear out the cache or do a reset of Safari?
     
  3. Steeley macrumors regular

    Steeley

    Joined:
    Sep 10, 2011
    #3
    I've got the same issue with Safari after the 10.10.2 update
     
  4. jdag thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 15, 2012
    #4
    I have cleared history...I have not reset. I will try that ASAP and report back.
     
  5. fisherking macrumors 603

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #5
    same issue here with linkedin on my macbook pro..
     

Share This Page