Lion GM stopped booting!! Help!

Discussion in 'Mac OS X Lion (10.7)' started by DandsM, Jul 23, 2011.

  1. DandsM, Jul 23, 2011
    Last edited: Jul 23, 2011

    DandsM macrumors member

    Joined:
    Jan 31, 2011
    #1
    Hey friends,

    I was running Lion GM normally for about two weeks, but when turning my Macbbok on this morning it does not initialize anymore.

    It asks for my password at the boot screen, I type it correctly ant then it starts to load the OS....THEN a very odd progress bar shows up (like someting is getting updated), gets filled in about 10% and then the computer shuts down! That's very annoying!

    I am using FileVault, dont know if its related but thats why it asks for my password on the startup.

    Please help me,
    Thanks a lot
     
  2. DandsM thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 31, 2011
  3. mrapplegate macrumors 68030

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Location:
    Cincinnati, OH
    #3
    What happens when you check for errors from the recovery partition? Or can you not get to that because of filevault2?
     
  4. DandsM thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 31, 2011
    #4
    How do I check that?
     
  5. DandsM thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 31, 2011
  6. DandsM thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 31, 2011
    #6
    I just downgraded to SL....thanks for your help! :rolleyes:
     
  7. mrapplegate macrumors 68030

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Location:
    Cincinnati, OH
    #7
    Sorry. I did not see your reply.
     
  8. DandsM thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 31, 2011
    #8
    No prob mate, I just installed SL and bought Lion from app store...

    Any clue on that problem?
     

Share This Page