Litech V470 and bluetooth Connection

Discussion in 'Mac Accessories' started by scuzy, Jul 1, 2008.

  1. scuzy macrumors member

    Joined:
    Mar 20, 2006
    #1
    I keep losing my Bluetooth connection whenever i startup vmware fusion. I double checked that the VM is not connected to the Apple Bluetooth adapter but still i loose connection to the mouse. I also notice the mouse looses bluetooth connected randomly. I have a 24" ALU Imac and this is making me frustrated.
     
  2. tmelvin macrumors 6502

    tmelvin

    Joined:
    Mar 17, 2008
    #2
    Did you check the Logitech site? Sounds like the mouse. I have a MM/Wireless BT and a MS 5000 BlueTooth on an iMac/MB respectively, and NEVER lose connectivity. Can you exchange it?
     
  3. scuzy thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 20, 2006
    #3
    i got it from buy.com it's brand new. I guess i can buy another and see if it's the same issue.
     
  4. scuzy thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 20, 2006
    #4
    i guess i am not the only one. Seems liek other users of VM Fusion also has my mysterious lost connection issue whenever they fireup Fusion even thou they don't have the bluetooth controller attached to the VM.
     
  5. alphaod macrumors Core

    alphaod

    Joined:
    Feb 9, 2008
    Location:
    NYC
    #5
    The first issue may be the fact that you bought a Litech mouse which sounds like it's bootleg; now if that's a typo than have you checked the batteries? How about the mousing surface?
     

Share This Page