iPhone Livewire doesn't seem to work for me...

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by billyker, May 8, 2013.

  1. billyker macrumors member

    Joined:
    Mar 2, 2013
    #1
    Can anyone help? I can't seem to get livewire to work, when I installed it, nothing seem to change at all to my unlock animation..

    Here are a list of my installed tweaks.. Are anyone clashing with livewire?

    Packages

    %hook's law - 1.0.1-1
    2x2 Folder Icons - 1.0-2
    7-zip (POSIX) - 4.57-3p
    Abstergo - 1.1.2
    Activator - 1.7.4
    Addial for Velox - 1.0
    AppCent - 1.0-3
    AppInfo - 1.5
    AppList - 1.5.3
    APR (/usr/lib) - 1.3.3-2
    APT 0.6 Transitional - 1:0-23
    APT 0.7 (apt-key) - 0.7.25.3-3
    APT 0.7 HTTPS Method - 0.7.25.3-3
    APT 0.7 Strict - 0.7.25.3-6
    APT 0.7 Strict (lib) - 0.7.25.3-10p
    Base Structure - 1-4
    Berkeley DB - 4.6.21-4p
    BigBoss Icon Set - 1.0
    Boover - 1.9-1
    Bourne-Again SHell - 4.0.17-13
    Bridge - 1.1.3
    Browser Changer - 1.12-1
    BytaFont - 1.7
    bzip2 - 1.0.5-7
    Chrome Download Manager - 1.7-2
    Core Utilities - 8.12-12p
    Core Utilities (/bin) - 8.12-7p
    cURL - 7.25.0-7p
    CustomWidgetIcons - 1.1
    Cydia Installer - 1.1.8
    Cydia Translations - 1.1.8.1
    CyHack Repo Icons - 3.2-2
    Darwin Tools - 1-4
    Debian Packager - 1.14.25-9
    Debian Utilities - 3.3.3ubuntu1-1p
    DefaultSBPage - 1.0
    DietBulletin - 1.0.3
    Diff Utilities - 2.8.1-6
    diskdev-cmds - 421.7-4
    Dot Network Icons Theme - 1.0
    Erica Utilities - 1:0.4.2
    evasi0n 6.0-6.1.2 Untether - 0.4.1-1
    é‡‘å±±ç”µæ± åŒ»ç”Ÿä¸“ä¸šç‰ˆ(BatteryDoctorPro) - 4.2.0-408
    f.lux - 0.985
    FastBlurredNotificationCenter - 0.2
    Find Utilities - 4.2.33-6
    Flex - 1.115
    FolderEnhancer - 1.9.8.2-1
    Gawk - 3.1.6-2p
    GBA.emu - 1.5.8
    GNU Privacy Guard - 1.4.8-4
    Gridlock 2.0 - 2.0.4
    GUI-GPG-SEC - 1.5-20
    gzip - 1.3.12-6
    IAPFree - 3.2.2
    iCleaner Pro - 6.3.3
    IconSupport - 1.8.1-1
    iFile - 1.9.1-1
    iOS Firmware - 6.1.2
    iPhone Firmware (/sbin) - 0-1
    iWidgets - 1.0.2
    Jaku - 1.4.9.6
    JellyLock (Beta) - 0.0.6-29
    LayerSnapshotter - 1.0
    libhide - 2.3
    libstatusbar - 0.9.6.1-6
    LINE No Detect - 0.3.2
    Live Battery Indicator - 2.7-2
    LZMA Utils - 4.32.7-4
    Maximization - 1.0.0-1
    Message Box - 1.0-8
    Mobile Substrate - 0.9.4001
    More Icons - 1.0.6.1-6
    MultiIconMover - 1:1.0.7-2
    New Curses - 5.7-12
    NoPageLimits - 0.0.1-1
    NoSpot - 0.6
    OpenSSL - 0.9.8k-9
    PAM (Apple) - 32.1-3
    PAM Modules - 36.1-4
    PasswordPilot Pro - 1.0-9
    pcre - 8.30-5p
    Piano Passcode - 1.0-1
    pincrush - 0.9.2-1
    PkgBackup - 5.3.5
    PreferenceLoader - 2.2.0-1
    Profile Directory - 0-2
    ProTube Extension for YouTube - 2.1.1
    readline - 6.0-7
    Repo Icons - 1.4fix
    Safe Mode Launcher - 1.0
    SandCastle 2 - 2.2-1
    shell-cmds - 118-6
    Shrink - 1.0.6.1-4
    SnowCover4 - 1.2
    Sticky Icky - 0.9.3.2
    SwipeAway - 2.1
    SwipeSelection - 1.3.2-8
    symbolicate - 1.2.0-1
    system-cmds - 433.4-12
    Tap to Widgets - 1.0.1
    Tap to Widgets (Core) - 1.0.1
    Tape Archive - 1.19-8
    Trajanus Roman Font - 1.0
    Typo5 Lockscreen - 0.1.1
    UIKit Tools - 1.1.7
    unrar - 3.6.8-2p
    unzip - 5.52-5p
    Velox - 1.0.2-1
    WeeLoader - 1.2-1
    WinterBoard - 0.9.3911
    xSellize Security - 0.4
    zip - 2.32-5

    Thanks in advance!
     
  2. billyker thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 2, 2013
  3. quietstormSD macrumors 6502a

    quietstormSD

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Location:
    San Diego, CA
  4. billyker thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 2, 2013
    #4
    I tried disabling jellylock... made no difference apparently... =(
     
  5. billyker thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 2, 2013
    #5
    Finally solved it...

    The problem was DefaultSBPage.... That was the tweak that clashed with Livewire..
     

Share This Page