LloydsTSB internet banking

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by Craigy, Dec 17, 2007.

  1. Craigy macrumors 6502

    Joined:
    Jan 14, 2003
    Location:
    New Zealand
    #1
    Can anyone else confirm / deny that you can / cannot access the LloydsTSB internet banking from their iPhone - When logging in I am being redirected back to the log in screen..... The most annoying thing is that it works on my shi%%y PocketPC! - Are there any settings I've missed?

    Thanks
     
  2. dav146 macrumors regular

    dav146

    Joined:
    Dec 21, 2007
    #2
    Lloyds TSB / iPhone

    Yes I can confirm that this is correct. I also cannot connect past the screen which asks for 3 of your secret letters from the drop down boxes. I do not know why this happens yet?
     
  3. Craigy thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 14, 2003
    Location:
    New Zealand
    #3
    That's Interesting because I can't get past the first log in screen. I'm running on 1.1.1 on a US phone with an Orange SIM. What are you running?
     
  4. dav146 macrumors regular

    dav146

    Joined:
    Dec 21, 2007
    #4
    Lloyds TSB / iPhone

    Sorry, I have just tried again and cannot get past the first screen now. I am sure that I could get past this previously. I am running on Version 1.1.2 o2 contract in UK. I am connecting via Wi-Fi.
     
  5. gazzzmoly macrumors regular

    Joined:
    Jul 3, 2007
    #5
    sounds like it is down to browser detection send an email to there internet helpdesk it may be a case that they are not aware that this is an issue.
     
  6. Craigy thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 14, 2003
    Location:
    New Zealand
    #6
    Yeh - Sent them a couple of mails - they seemed to think it was a browser issue rather than a browser detection issue. Not convinced - I think you are right - Maybe they will take a look into it a little more.

    Very annoying. Do other internet banking sites work OK?
     
  7. redgaz26 macrumors 68020

    redgaz26

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Location:
    Glasgow
    #7
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU like Mac OS X; en) AppleWebKit/420.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.0 Mobile/3B48a Safari/419.3)

    abbey works fine. It says unsupported browser but it says that with firefox on my mac aswell. Just skip that screen and it logs on. Looks really nice on the phone apart from the lack of money.
     
  8. Craigy thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 14, 2003
    Location:
    New Zealand
    #8
    Is there a way to modify / hack the browser identification string ?
     
  9. djdavros macrumors newbie

    Joined:
    Nov 5, 2007
    #9
    Lloyds tsb

    So its not just me having this issue! If you get this resolved please post, as it's bugging me too.

    :)
     
  10. Lou25uk macrumors newbie

    Joined:
    Feb 26, 2008
    #10
    LloydsTSB problem

    I’m having the same problem with the ipod touch not only with LloydsTSB but if I go to wetherspoons and try to use there free wifi at the home page you have to enter the free username Sponsored and password Serves but will not work and the same with the Birmingham bullring free wifi I running firmware version 1.1.3 hope this gets sorted soon :apple: :(
     
  11. Craigy thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 14, 2003
    Location:
    New Zealand
    #11
    They seem to have solved this now - new browser detection from I can tell.

    At last.
    :)
     

Share This Page