Lock screen bug

Discussion in 'iOS 7' started by -Ray-, Jun 30, 2013.

  1. -Ray- macrumors regular

    -Ray-

    Joined:
    Jul 2, 2011
    Location:
    Pennsylvania
    #1
    Found a horrible bug in beta 2. Only way to fix was restore.

    When in the lock screen, unable to swipe. Buttons are unresponsive except power button.

    When home and power are pressed together, phone restarts wielding same issue.

    Doesn't recognize when charger is plugged in.
     
  2. Kohkane, Jun 30, 2013
    Last edited by a moderator: Jul 1, 2013
  3. Abba 701 macrumors regular

    Joined:
    Jun 17, 2012
    #4
    I had the exact same issue last week.i read somewhere that asking Siri to open an app could fix the issue.
     
  4. nigameash macrumors 6502

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Location:
    Space: The Final Frontier
    #5
    Yep I was faced with the same issue as well. I considered restoring but simply asking Siri to open an app fixed the problem.
     
  5. -Ray-, Jun 30, 2013
    Last edited: Aug 19, 2013

    -Ray- thread starter macrumors regular

    -Ray-

    Joined:
    Jul 2, 2011
    Location:
    Pennsylvania
    #6
    Actually, I am a software developer. I was simply stating a bug and wanted to know if anyone came across it.

    It has been reported to apple
     
  6. Paddle1, Jun 30, 2013
    Last edited by a moderator: Jul 1, 2013

    Paddle1 macrumors 68030

    Joined:
    May 1, 2013
    #7
    :D

    So you couldn't even open Siri?
     
  7. -Ray- thread starter macrumors regular

    -Ray-

    Joined:
    Jul 2, 2011
    Location:
    Pennsylvania

Share This Page