Log Errors on new MacBook

Discussion in 'MacBook' started by shady825, Nov 16, 2008.

  1. shady825 macrumors 68000

    shady825

    Joined:
    Oct 8, 2008
    Location:
    Area 51
    #1
    This is my first Mac and im not sure how alot of the stuff works but the word "error" never seems good to me.
    I was just looking through my system logs and there are a lot of errors!? is this normal?? here are some examples:

    access_log:

    Description: Printer access log
    Size: 74 KB
    Last Modified: 11/16/08 9:47 AM
    Location: /var/log/cups/access_log
    Recent Contents: ...
    localhost - - [12/Nov/2008:18:14:34 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 420 CUPS-Get-Printers client-error-not-found
    localhost - - [12/Nov/2008:18:14:34 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 420 CUPS-Get-Classes client-error-not-found
    localhost - - [12/Nov/2008:18:14:34 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 75 CUPS-Get-Default client-error-not-found
    localhost - - [12/Nov/2008:18:14:34 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 187 Get-Printer-Attributes client-error-not-found
    localhost - - [12/Nov/2008:18:18:56 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 420 CUPS-Get-Printers client-error-not-found
    localhost - - [12/Nov/2008:18:18:56 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 420 CUPS-Get-Classes client-error-not-found
    localhost - - [12/Nov/2008:18:18:56 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 75 CUPS-Get-Default client-error-not-found
    localhost - - [12/Nov/2008:18:18:56 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 187 Get-Printer-Attributes client-error-not-found
    localhost - - [12/Nov/2008:18:19:11 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 187 Get-Printer-Attributes client-error-not-found
    localhost - - [12/Nov/2008:22:16:32 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 420 CUPS-Get-Printers client-error-not-found
    localhost - - [12/Nov/2008:22:16:32 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 420 CUPS-Get-Classes client-error-not-found
    localhost - - [12/Nov/2008:22:16:32 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 75 CUPS-Get-Default client-error-not-found
    localhost - - [12/Nov/2008:22:16:33 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 187 Get-Printer-Attributes client-error-not-found
    localhost - - [12/Nov/2008:22:16:33 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 420 CUPS-Get-Printers client-error-not-found
    localhost - - [12/Nov/2008:22:16:33 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 420 CUPS-Get-Classes client-error-not-found
    localhost - - [12/Nov/2008:22:16:33 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 75 CUPS-Get-Default client-error-not-found
    localhost - - [14/Nov/2008:08:51:18 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 420 CUPS-Get-Printers client-error-not-found
    localhost - - [14/Nov/2008:08:51:18 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 420 CUPS-Get-Classes client-error-not-found
    localhost - - [14/Nov/2008:08:51:18 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 75 CUPS-Get-Default client-error-not-found
    localhost - - [14/Nov/2008:08:51:18 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 187 Get-Printer-Attributes client-error-not-found
    localhost - - [14/Nov/2008:08:51:22 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 420 CUPS-Get-Printers client-error-not-found
    localhost - - [14/Nov/2008:08:51:22 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 420 CUPS-Get-Classes client-error-not-found
    localhost - - [14/Nov/2008:08:51:22 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 75 CUPS-Get-Default client-error-not-found
    localhost - - [14/Nov/2008:08:51:22 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 187 Get-Printer-Attributes client-error-not-found
    localhost - - [14/Nov/2008:09:04:48 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 420 CUPS-Get-Printers client-error-not-found
    localhost - - [14/Nov/2008:09:04:48 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 420 CUPS-Get-Classes client-error-not-found
    localhost - - [14/Nov/2008:09:04:48 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 75 CUPS-Get-Default client-error-not-found
    localhost - - [14/Nov/2008:10:49:45 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 420 CUPS-Get-Printers client-error-not-found
    localhost - - [14/Nov/2008:10:49:45 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 420 CUPS-Get-Classes client-error-not-found
    localhost - - [14/Nov/2008:10:49:45 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 75 CUPS-Get-Default client-error-not-found
    localhost - - [14/Nov/2008:19:09:52 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 420 CUPS-Get-Printers client-error-not-found
    localhost - - [14/Nov/2008:19:09:52 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 420 CUPS-Get-Classes client-error-not-found
    localhost - - [14/Nov/2008:19:09:52 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 75 CUPS-Get-Default client-error-not-found
    localhost - - [14/Nov/2008:19:09:52 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 187 Get-Printer-Attributes client-error-not-found
    localhost - - [14/Nov/2008:19:09:58 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 420 CUPS-Get-Printers client-error-not-found
    localhost - - [14/Nov/2008:19:09:58 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 420 CUPS-Get-Classes client-error-not-found
    localhost - - [14/Nov/2008:19:09:58 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 75 CUPS-Get-Default client-error-not-found
    localhost - - [14/Nov/2008:23:41:24 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 420 CUPS-Get-Printers client-error-not-found
    localhost - - [14/Nov/2008:23:41:24 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 420 CUPS-Get-Classes client-error-not-found
    localhost - - [14/Nov/2008:23:41:24 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 75 CUPS-Get-Default client-error-not-found
    localhost - - [15/Nov/2008:19:13:54 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 420 CUPS-Get-Printers client-error-not-found
    localhost - - [15/Nov/2008:19:13:54 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 420 CUPS-Get-Classes client-error-not-found
    localhost - - [15/Nov/2008:19:13:54 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 75 CUPS-Get-Default client-error-not-found
    localhost - - [16/Nov/2008:09:47:05 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 420 CUPS-Get-Printers client-error-not-found
    localhost - - [16/Nov/2008:09:47:05 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 420 CUPS-Get-Classes client-error-not-found
    localhost - - [16/Nov/2008:09:47:05 -0700] "POST / HTTP/1.1" 200 75 CUPS-Get-Default client-error-not-found



    error_log:

    Description: Printer error log
    Size: 145 KB
    Last Modified: 11/16/08 12:29 PM
    Location: /var/log/cups/error_log
    Recent Contents: ...

    I [16/Nov/2008:09:47:05 -0700] Listening to ::1:631 (IPv6)
    I [16/Nov/2008:09:47:05 -0700] Listening to fe80::1%lo0:631 (IPv6)
    I [16/Nov/2008:09:47:05 -0700] Listening to 127.0.0.1:631 (IPv4)
    I [16/Nov/2008:09:47:05 -0700] Listening to /private/var/run/cupsd (Domain)
    I [16/Nov/2008:09:47:05 -0700] Loaded configuration file "/private/etc/cups/cupsd.conf"
    I [16/Nov/2008:09:47:05 -0700] Using default TempDir of /private/var/spool/cups/tmp...
    I [16/Nov/2008:09:47:05 -0700] Configured for up to 100 clients.
    I [16/Nov/2008:09:47:05 -0700] Allowing up to 100 client connections per host.
    I [16/Nov/2008:09:47:05 -0700] Using policy "default" as the default!
    I [16/Nov/2008:09:47:05 -0700] Full reload is required.
    I [16/Nov/2008:09:47:05 -0700] Loaded MIME database from '/private/etc/cups': 52 types, 49 filters...
    I [16/Nov/2008:09:47:05 -0700] Loading job cache file "/private/var/spool/cups/cache/job.cache"...
    I [16/Nov/2008:09:47:05 -0700] Full reload complete.
    I [16/Nov/2008:09:47:05 -0700] Cleaning out old temporary files in "/private/var/spool/cups/tmp"...
    I [16/Nov/2008:09:47:05 -0700] Listening to ::1:631 on fd 4...
    I [16/Nov/2008:09:47:05 -0700] Listening to fe80::1%lo0:631 on fd 9...
    I [16/Nov/2008:09:47:05 -0700] Listening to 127.0.0.1:631 on fd 6...
    I [16/Nov/2008:09:47:05 -0700] Listening to /private/var/run/cupsd on fd 8...
    I [16/Nov/2008:09:47:05 -0700] Resuming new connection processing...
    I [16/Nov/2008:09:48:16 -0700] Saving job cache file "/private/var/spool/cups/cache/job.cache"...
    I [16/Nov/2008:12:29:10 -0700] Printer sharing is off and there are no jobs pending, will restart on demand.
    I [16/Nov/2008:12:29:10 -0700] Scheduler shutting down normally.
    I [16/Nov/2008:12:29:10 -0700] Saving job cache file "/private/var/spool/cups/cache/job.cache"...

     
  2. shady825 thread starter macrumors 68000

    shady825

    Joined:
    Oct 8, 2008
    Location:
    Area 51
    #2
    anyone have any insight to these "errors" ?

    The one that talks about a printer is confusing, ive never hooked my mac to a printer or never tried to print anything..
     
  3. ti2ibal1 macrumors member

    Joined:
    Oct 8, 2008
    Location:
    Toledo, Ohio
    #3
    After I got your e-mail, I checked mine and have the exact same "errors" on mine. :confused:
     
  4. shady825 thread starter macrumors 68000

    shady825

    Joined:
    Oct 8, 2008
    Location:
    Area 51
    #4
    dude at the apple store fixed it when i got my battery. he said the mac was trying to connect to a wireless printer somewhere that i was!? he showed me how to fix it... call me later.
     

Share This Page