Logic Pro on the new Macbook 2009

Discussion in 'MacBook' started by Bimbalbamble, Nov 18, 2009.

  1. Bimbalbamble macrumors member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Location:
    Liverpool, UK
    #1
    Would it run Logic Pro "Well"?

    Is anybody running it on there Macbook now?

    Im thinking of getting the 4GB version.

    Feedback would be welcomed :)
     
  2. Mercer macrumors member

    Mercer

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Location:
    North West, UK
    #2
    I wouldnt mind knowing this aswell...

    any people with experience of Logic Pro on a Macbook?

    Is 2GB decent? :apple:
     
  3. Dr Strange macrumors newbie

    Joined:
    Nov 3, 2009
    #3
    Hello there.

    Logic pro 9 runs dandy on my 1 year old White MacBook (2.4ghz, 2gig of ram) I've maxed it out recording 16 simultaneous channels of 24bit audio at 96kHz. As long as you don't plan on running an absurd amount of cpu hungry plugins you should have no problems. The only down side is the small screen on the 13", it's a little cramped for editing, but connect to a bigger screen and you're laughing.

    Hope this helps, feel free to ask more specific questions.
     
  4. Bimbalbamble thread starter macrumors member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Location:
    Liverpool, UK
    #4
    Truth be told, i have never used Logic before!

    I used reason 3 back in the day, and am now looking to have a dabble again.
    Logic seems to be the right choice this time round....

    i am actually going to try and find a class of some sort to get my head around the basics and build from the there.

    Cheers :)
     

Share This Page