Logitech T651 under 10.10 - problems

Discussion in 'Mac Accessories' started by InquiringMac, Oct 21, 2014.

  1. InquiringMac macrumors newbie

    Joined:
    Dec 16, 2013
    #1
    Dear :apple: forum members:
    ________________________________________

    2012 mac mini
    Logitech Preference Manager 4.0 (LPM)
    The problem started right after I upgraded my OS from 10.9.5.
    ________________________________________

    The following gestures listed on the LPM “More Gestures” tab do not work: :(
    • Swipe between full-screen apps: Swipe left or right with 3 fingers
    • Mission Control: Swipe up with 3 fingers
    • App expose: Swipe down with 3 fingers
    • Launchpad: Pinch with thumb and 3 fingers
    • Show Desktop: Spread with thumb and 3 fingers
    • Notification Center: Swipe left from the right edge with 2 fingers

    Any help resolving this annoying issue will be appreciated greatly. :)
     
  2. InquiringMac thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 16, 2013
    #2
    Tell me about bad luck…

    I cannot believe I am the only unlucky guy :( experiencing this, quite annoying, problem, but it sure looks like nobody else has it!
     
  3. wwohl macrumors regular

    Joined:
    May 2, 2013
    #3
    I made a thread just before you. Experiencing connectivity problems and delays with my M510
     
  4. InquiringMac thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 16, 2013
    #4
    The issue is not “local” to T651, unfortunately…

    Yes, I see the issue is not “local” to T651, unfortunately: other Logitech products are affected as well… :(

    What worries me is that there is no response of any kind neither from :apple: forum members here nor from Logitech support :(, which leads me to believe the issue we are experiencing is extremely rare.

    Anybody can help us, please? :)
     
  5. DeltaMac macrumors 604

    DeltaMac

    Joined:
    Jul 30, 2003
    Location:
    Delaware
    #5
    Have you checked for updates to LPM - currently at version 4.10.20 (which adds support for Yosemite)?
     
  6. InquiringMac thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 16, 2013
    #6
    Thank you DeltaMac!

    Yes, this is the version I have. :)

    What else could be possibly wrong with my system? :rolleyes: Is there anything else I should check, please? :confused:
     
  7. DeltaMac macrumors 604

    DeltaMac

    Joined:
    Jul 30, 2003
    Location:
    Delaware
    #7
    I think you will need to keep watching the Logitech support forums.
    Like here: http://forums.logitech.com/t5/Mice-...e-trackpad/td-p/1288344/highlight/true/page/2

    The response seems to say that version 4.10 and later is supposed to fix issues. Could be that the newer 4.10.20 fixes something, but leaves other issues unfixed (up to this point)
    I've used Logitech devices for at least 15 years, and this kind of software issue is nothing new for Logitech - great hardware - software - not so great.
    I wonder if you can replace the "software" that Logitech offers, with one of the third-party pointing device utilities - like SteerMouse, or USB Overdrive.
     
  8. InquiringMac thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 16, 2013
    #8
    Thank you DeltaMac!

    I have to agree: Logitech hardware is far better than the software they offer… I am very disappointed, quite frankly. :(
    Is this the only avenue for me: just wait for a new version of their soft to come up? Anything I can do proactively, please? :confused:
     
  9. DeltaMac macrumors 604

    DeltaMac

    Joined:
    Jul 30, 2003
    Location:
    Delaware
    #9
    Yes, I already listed other software that you could try, such as SteerMouse, or USB Overdrive.
     

Share This Page