Lol.. Verizon's website is already having trouble loading

Discussion in 'iPhone' started by FiremanMike, Feb 2, 2011.

  1. FiremanMike macrumors regular

    Joined:
    Jan 26, 2011
    #1
    I'm unable to refresh the webpage to view my verizon account..

    Gunna be a long night ladies and gents..
     
  2. Givmeabrek macrumors 68030

    Givmeabrek

    Joined:
    Apr 20, 2009
    Location:
    NY
    #3
    Worse than that. The MacRumors site is already bogging down..... :eek:
     
  3. nanna24 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 29, 2011
    Location:
    Michigan
  4. bmwtech113 macrumors member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Location:
    Knoxville, TN
    #5
    I have had trouble refreshing the my verizon page twice within the last hour
     
  5. TimShady macrumors member

    Joined:
    Jan 15, 2011
    Location:
    Chicago
  6. FiremanMike thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 26, 2011
    #7
    I've been unable to refresh for about 10 minutes now.. maybe I'll try a reboot.
     
  7. tbaker00 macrumors member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    #8
    When you go in to upgrade a line, choose the line you are upgrading, then the next page usually has the choices of which phone you want to upgrade to, is anyone else not getting any phones/devices or anything. My page shows all categories but you can not select any and no phones show up, anyone else?
     
  8. saving107 macrumors 603

    saving107

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Location:
    San Jose, Ca
  9. milani macrumors 68000

    milani

    Joined:
    Aug 8, 2008
    #10
    I would be surprised if it didn't have trouble/crash at some point. Apple is on somewhat of a hot streak for crashing servers after iPhone launches.
     
  10. tsolt macrumors regular

    tsolt

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Location:
    Nevada
  11. FiremanMike thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 26, 2011
    #12
    So when I go to click upgrade I have the option to do 2 phones at once.. How does that work exactly?

    I'm doing 2 of my lines to iphone..
     
  12. Onthelo macrumors regular

    Onthelo

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Location:
    Santa Clara - Bay Area
  13. zenio macrumors 6502

    Joined:
    Feb 2, 2011
    #14
    No surprise, there's so much buzz about this that I'm not sure any site could keep up. It will get worse, it's Apple mania :)
     
  14. TimShady macrumors member

    Joined:
    Jan 15, 2011
    Location:
    Chicago
    #15
    Worked fine for me, takes a little bit to load the list of devices though.
     
  15. Amnak macrumors 6502

    Joined:
    Nov 16, 2009
  16. Jimcoleman1 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 3, 2011
  17. Onthelo macrumors regular

    Onthelo

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Location:
    Santa Clara - Bay Area
    #18
    scratch that it didn't work , now it does.. it's gonna be one of those nights. Just sitting here listening to the Tron soundtrack i feel like i am just waiting for an epic battle to begin!! Go :apple:
     
  18. Olivia23, Feb 2, 2011
    Last edited: Feb 2, 2011

    Olivia23 macrumors 6502a

    Olivia23

    Joined:
    Jul 26, 2008
    Location:
    around
    #19
    Great. It cannot find the site at all now.

    Nevermind. My stupidity. I accidentally kicked my modem cord and it came unplugged. Jeesh... maybe I ought to stay off of here until it's time.
     

Share This Page