Long lag in typing when posting on forums... why?

Discussion in 'MacBook Pro' started by DHart, Feb 21, 2011.

  1. DHart macrumors 6502

    DHart

    Joined:
    Jan 17, 2008
    #1
    I've been noticing quite a lag when typing comments in posts online... I'll type a few words and nothing shows up on the screen until I stop typing. Then the rest of the words fill in.

    This happens in Safari, Chrome, Firefox, etc.

    But when I type in Mail, TextEdit, etc., as I type the letters show up as fast as I can type.

    I've got 8GB of RAM, 4GB of free RAM, a MacBook Pro15" i7, 500GB 7200 RPM HDD with plenty of space on it, recently fixed permissions, checked disk with Disk Utility AND DiskWarrior, re-booted, cleared caches, checked for current firmware... what now?

    This doesn't happen on my other Macs, so I know something is up with this machine. (I typed that entire last sentence in before anything showed up on the screen - then when I stopped, after a few seconds, the words filled in.)

    Driving me bonkers! Can anyone offer a solution?
     
  2. DHart thread starter macrumors 6502

    DHart

    Joined:
    Jan 17, 2008
    #2
    Now I'm back on Safari and it's not doing it anymore... weird. I don't think it's a Chrome thing, though... Hmmm.

    Has anyone else ever had their Mac lag when typing?
     
  3. Merkava_4 macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Location:
    California
    #3
    Yes, while using my 800MHz PowerBook on an SMC forum.

    SMC forums are packed with animated smileys in the reply box that are heavily taxing on low powered CPU's.
     

Share This Page