Long-time MyWi users, how is your iOS 4.1 experience?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by scirica, Oct 31, 2010.

  1. scirica macrumors 68020

    scirica

    Joined:
    May 13, 2008
    Location:
    Dallas, TX
    #1
    I'm trying to figure out if I'm the only one having issues with MyWi 4.0 on iOS 4.1. I have always had success with MyWi since it first appeared on the scene for the 3.x software releases. Now that I'm on 4.1, I'm finding it very rare that MyWi 4.0 connects to either my iPad or another device. I was able once last week to use "reset network settings" after which I got MyWi to work for a friends iPod. Since that time, I've re-installed, reset network connections several times and I'm having no luck with MyWi.

    So, is it just me? Anyone else having issues on 4.1?

    TIA
     
  2. moebius macrumors member

    Joined:
    Jul 27, 2007
    #2
    The only issue for me is the app asking to reboot the iphone 3 out of 5.

    I have a 3gs running 4.1, Jailbroken with Greenp0ison.

    That never happened before using the past version of Mywi, something is going on.
     
  3. h1r0ll3r macrumors 68040

    h1r0ll3r

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Location:
    Maryland
  4. scirica thread starter macrumors 68020

    scirica

    Joined:
    May 13, 2008
    Location:
    Dallas, TX
    #4
    Wirelessly posted (iPhone: Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/532.9 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.5 Mobile/8B117 Safari/6531.22.7)

    Thanks all. So I may have a unique is, or not. Hoping for more feedback. Thankfully I have iTether if I need to connect to the iPad, but it's quite slow.
     
  5. clg82 macrumors regular

    Joined:
    Jun 17, 2010
    Location:
    Southern California
    #5
    I'm jailbroken on 4.1 with greenp0ison and use MYWI 4.0 with no issues what so ever.......
     
  6. scirica thread starter macrumors 68020

    scirica

    Joined:
    May 13, 2008
    Location:
    Dallas, TX
    #6
    Do any of you also have TetherMe installed on your iPhone 4's? That is the only potential obvious conflict I can think of.
     
  7. Jovian9 macrumors 68000

    Jovian9

    Joined:
    Feb 19, 2003
    Location:
    Planet Zebes
    #7
    iPhone 3GS with Limera1n jailbreak.

    No issues prior to the latest Apple software update. Now I probably have to respring/reboot every 1/5 starts of MyWi. Also, the usb connection never works any more. I used to charge my iPhone while running MyWi and just use the USB connection from MyWi. I cannot do that any more. I have to have it unplugged from my MBP and using the wifi signal. Wifi works great though.
     
  8. mrblack927 macrumors 6502a

    mrblack927

    Joined:
    Aug 19, 2008
    #8
    Everything's running great for me!

    [limera1n on iPhone 4 @ 4.1]
     
  9. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #9
    Wifi tethering works fine, I cant get USB tethering to work on my Win7 64bit machine though.
     
  10. tempusfugit macrumors 65816

    Joined:
    May 21, 2009
    Location:
    Chicago
    #10
    TetherMe and MyWi play nice on my phone. No compatibility issues. Both work great.
     
  11. bender o macrumors 6502

    bender o

    Joined:
    Mar 14, 2009
    #11
    +1
     

Share This Page