Lookscreen acting weird after jailbreak

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by aelalfy, Aug 2, 2010.

  1. aelalfy macrumors 6502a

    Joined:
    May 2, 2010
    Location:
    Berlin, Germany
    #1
    Hi All,

    I jailbroke my phone to install some apps. I installed mywi 4.0, sbsettings, lockinfo (after installing and deleting intelliscreen) w/ HTC plugin, bitesms

    My problem is that sometimes, when unlocking my phone using the POWER button, the scren flashes then works normal. and if I try to lock and unlcok twice in a row, somtimes the phone wont unlock. By unlock i mean power the screen back on. It just feels a little weird. I don't know if this is caused by the jailbreak or just an app. I want to try to fix it, can anyone try and play around with their powerbutton. power on and off your screen using the button repeatedly and see what happens?

    Thanks
    AE
     
  2. mcdj macrumors G3

    mcdj

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    NYC
    #2
    For the love of...

    What's in the water today that NO ONE can post in the proper friggin forum?

    Jeez people. CAN YOU POSSIBLY PAY A TINY BIT OF ATTENTION???
     
  3. iceterminal macrumors 68000

    iceterminal

    Joined:
    May 25, 2008
    Location:
    Dallas Tx.
  4. aelalfy thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    May 2, 2010
    Location:
    Berlin, Germany
    #4
    Ok so I figured whats going on. Anything I install involving SBSettings, makes my unlocking flash or act weird when using the power button. Its like it slows the response down and sometimes flashes then comes on. So Activator is the issue. Anyone know how to fix this?

    Thanks
    AE
     

Share This Page