iPhone Looping apple logo.

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Pez555, Feb 16, 2013.

  1. Pez555 macrumors 68000

    Pez555

    Joined:
    Apr 18, 2010
    #1
    Got a problem with my device, jailbroken on 6.1. From this morning it has just stayed on the apple logo when booting. Turning it on into safe mode doesn't work either. I'm not near my computer at the mo....will I have to wait until I get to one or is there any other way I can boot this sucker?

    iPhone 5 by the way.thanks
     
  2. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #2
    Put it in SafeMode and remove whatever recent Cydia tweaks you installed that are not compatible.
     
  3. Pez555 thread starter macrumors 68000

    Pez555

    Joined:
    Apr 18, 2010
    #3
    Thanks for the reply, however my phone won't even turn on in safe mode. Just loops the apple logo and then the screen goes darker with the apple logo in the middle. Like something is stopping it from loading properly.

    Looks like ill have to restore from back up when I get to my computer?
     
  4. Lend27 macrumors member

    Joined:
    Feb 26, 2004
    #4
    Did you try pushing in the volume up button while booting? That worked for me.
    It booted into safe mode and I was able to remove the offending tweak.
     
  5. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #5
    This is what I meant since threadstarter already said he had it in SafeMode, I assumed he knew how to boot to SafeMode.
     
  6. Pez555 thread starter macrumors 68000

    Pez555

    Joined:
    Apr 18, 2010
    #6
    Yea have tried to boot in safe mode but no dice, just turns on with the apple logo and then the screen dims with the apple logo again.

    Annoying :(. I'll be getting rid of the jailbreak I think.
     
  7. TSX macrumors 68030

    TSX

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Location:
    Texas
    #7
    while it is looping hold the power and home till it starts to reboot, then hold the volume up button till it goes into safe mode. Just keep doing that until it you get it right, it took me 2 tries on my wifes iphone. I think it was auxo that caused it seeing as she only has auxo, tetherme, and youtubetomp3 on her phone.
     

Share This Page