Lost connection to Airport USB drive

Discussion in 'Mac Accessories' started by hauntedcity, Jul 1, 2007.

  1. hauntedcity macrumors member

    hauntedcity

    Joined:
    May 4, 2007
    #1
    It's been working fine for months, but my XP computer suddenly can't connect to the USB drive attached to my Airport Extreme Base Station ("N" version). My MacBook has no problems seeing the drive.

    The only change to the XP machine that I can think of is that I updated iTunes to 7.3. My MacBook still has 7.2.

    Has anyone else had a similar problem or heard anything about this?

    Thanks,
    Doug
     
  2. hauntedcity thread starter macrumors member

    hauntedcity

    Joined:
    May 4, 2007
    #2
    Forgot some info...

    The XP computer is Windows XP Home, SP2, up to date with patches. If I restart the computer it asks for the password to my network drive, but it won't accept the correct password.

    Any ideas?
     
  3. hauntedcity thread starter macrumors member

    hauntedcity

    Joined:
    May 4, 2007
    #3
    Continuing my conversation with myself :rolleyes: , I tried a system restore, but I still can't see the network drive, even though I WAS able to access it on the day I restored to.

    To summarize, the XP computer could see the Airport drive. I installed iTunes 7.3. The XP computer cannot see the Airport drive, even if I enter the correct password. Tried a System Restore to a date prior to the iTunes 7.3 upgrade, but I still can't see the drive.

    And no one else has had this problem. Only me. Pity poor, poor me. :eek:

    Doug
     

Share This Page