Lost GPS functions on a 3G... Help, please!

Discussion in 'iPhone' started by pcg, Sep 15, 2008.

  1. pcg macrumors newbie

    Joined:
    Sep 15, 2008
    #1
    I have several apps that reply on the iPhone GPS. I'm running 2.1 on a 3G and all apps functioned perfectly for a couple days after installation. Then two days after installing 2.1, my phone stopped recognizing its location. This problem has lasted at least 30 hrs. I have no idea if this is related to 2.1. Any suggestions or help would be appreciated!:confused:
     
  2. bluenoise macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 16, 2008
    #2
    On mine, I found I had to turn off wifi to get the GPS to lock on to my location. Once it did, though, I could turn wifi back on. It's a silly PITA, but it worked for me.
     
  3. golgo1313 macrumors regular

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Location:
    Claremont, CA
    #3
    i had a similar problem... had to reboot (red slider) to get it up and running.
     
  4. pcg thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 15, 2008
    #4
    Thnx for the suggestion. Unfortunately, it's a no go, WI-FI on or off!
     
  5. pcg thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 15, 2008
    #5
    Thanx, Golgo--the reboot did it! All up & running again. :)
     
  6. thisisarcadia macrumors 6502

    Joined:
    Jun 26, 2008
    Location:
    New Orleans, LA
    #6
    I upgraded and since then about every other time i try to find my location it freezes and says cannot find location! hopefully they will come out with a fast upgrade with quick fixes!
     
  7. pcg thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 15, 2008
    #7
    Golgo's suggestion to reboot works. But what a pain.
     

Share This Page