Lost libactivator and Cydia doesn't show it for download

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by -aggie-, Mar 28, 2010.

  1. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #1
    Like the title says, I lost libactivator after deleting Overboard (I think), and when I try to install it from Cydia, I can't find it. What's up?
     
  2. thelatinist macrumors 603

    thelatinist

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Location:
    Connecticut, USA
    #2
    The package now called Activator; libactivator is only its ID. It's in BigBoss' repo.
     
  3. -aggie- thread starter macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #3
    Yeah, I had looked for Activator, but it wasn't in Big Boss. I ended up having to add a new source. Any idea why that happened?
     
  4. thelatinist macrumors 603

    thelatinist

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Location:
    Connecticut, USA
    #4
    Maybe your "user level" is set too low?
     
  5. -aggie- thread starter macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #5
    It's on developer.
     
  6. thelatinist macrumors 603

    thelatinist

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Location:
    Connecticut, USA
    #6
    Don't know what the problem was. Strange, though. Perhaps if you had tried reinstalling something that depended on it it would have installed. *shrug*
     
  7. -aggie- thread starter macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #7
    No, when I tried to install something that depended on it, I got the message that libactivator was not >1.1. I know I had it before, but something I added deleted it. Oh, and it still doesn't show up in Big Boss.
     
  8. lowbatteries macrumors regular

    Joined:
    Mar 21, 2008
    #8
    I have the same issue.

    Doesn't show up in Cydia for me earlier. I actually had uninstalled it myself as an easy way to remove both Circuitous and ProSwitcher, but now I can't install either of those packages again.
     
  9. -aggie- thread starter macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #9
    Just found out I lost SBSettings, as well. However, this time I can't reinstall it, since it gets an error with SBSettings Toggler. I may have to re-jailbreak.
     
  10. scirica macrumors 68020

    scirica

    Joined:
    May 13, 2008
    Location:
    Dallas, TX
    #10
    Do you have Ryan Petrich's beta repo installed? After Activator was enabled for SBSettings there was a conflict so he now has SBSettings, SBSettingstoggles, and Activator in his own repo.

    Repo: rpetri . ch / repo
     
  11. -aggie- thread starter macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #11
    Yes, I do. I'm not sure what you're telling me. I was unable to load his SBSettings also.
     
  12. scirica macrumors 68020

    scirica

    Joined:
    May 13, 2008
    Location:
    Dallas, TX
    #12
    There appears to be an issue with that latest version of sbsettings. The first one he posted was fine. This 3.06b2 won't install for me. I have b1. I sent him a note on this earlier. It's not your jailbreak, it's the Dev.
     
  13. -aggie- thread starter macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #13
    Are you able to see Activator in BigBoss? I'm not, which is why I used his.
     
  14. scirica macrumors 68020

    scirica

    Joined:
    May 13, 2008
    Location:
    Dallas, TX
    #14
    Not seeing Activator in BigBoss at this time.
     
  15. thelatinist macrumors 603

    thelatinist

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Location:
    Connecticut, USA
    #15
    Did you try searching? Activator doesn't show up if I browse the repo, but it does show up if I search for it. Not sure why.
     
  16. -aggie- thread starter macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #16
    Of course. All I get when I search is the Activator in Ryan Petrich's repo.

    Is something wrong with my sources or my Cydia?
     
  17. -aggie- thread starter macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #17
    I fixed this by using Activator. I opened Activator, opened More Actions and added SBSettings from there. Everything works now. I'm not sure how this got this way in the first place. Still no Activator in Big Boss, however.
     
  18. scirica macrumors 68020

    scirica

    Joined:
    May 13, 2008
    Location:
    Dallas, TX
    #18
    Were you able to add toggles once you added SBSettings this way? I'm now having issues with the toggles functionality screwing my phone up. Ryan is on a bad streak with the latest changes to Activator to get it to work with SBSettings. Not sure why we couldn't just stick with the default gesture for SBS.
     
  19. thelatinist macrumors 603

    thelatinist

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Location:
    Connecticut, USA
    #19
    Are you talking about something on Ryan's beta repo? If so, what do you expect? You shouldn't be installing things from that repository unless you are expecting bugs.

    As for why it would be preferable to have SB Settings use libactivator, I should think that would be obvious: that way you could reduce the size of or even eliminate the SB Settings daemon.
     
  20. -aggie- thread starter macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #20
    I didn't mess with toggles. They were there after I installed SBSettings.
     
  21. scirica macrumors 68020

    scirica

    Joined:
    May 13, 2008
    Location:
    Dallas, TX
    #21
    Thanks. What version of the OS software are you on?
     
  22. scirica macrumors 68020

    scirica

    Joined:
    May 13, 2008
    Location:
    Dallas, TX
    #22
    Thanks
     
  23. -aggie- thread starter macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #23
    3.1.2
     
  24. scirica macrumors 68020

    scirica

    Joined:
    May 13, 2008
    Location:
    Dallas, TX
    #24
    Back up now with a fresh restore to pwned 3.1.3 and all Cydia apps up and running. I was up until 5am last night getting my phone out of an endless respring loop. Ryan Petrich was a god-send on the IRC #iphone chat server.

    Kudo's to Ryan!
     
  25. MrThompsonR macrumors 6502

    MrThompsonR

    Joined:
    Dec 15, 2009
    #25
    'Sup w/Cydia?

    You install/ "Upgrade" an app and at the same time Cydia kills "Remove(s)" 4 or 5 unrelated apps? Check out this screen capture from Cydia!

    [​IMG]
     

Share This Page