LR 6 for 64 bit OS only

Discussion in 'Digital Photography' started by MCAsan, Jan 27, 2015.

  1. MCAsan, Jan 27, 2015
    Last edited: Jan 27, 2015

    MCAsan macrumors 601

    MCAsan

    Joined:
    Jul 9, 2012
    Location:
    Atlanta
    #1
  2. Apple fanboy macrumors Core

    Apple fanboy

    Joined:
    Feb 21, 2012
    Location:
    Behind the Lens, UK
    #2
    Anybody not running a 64 bit OS these days? As long as I can buy an upgrade outright I'll be happy.
     
  3. MCAsan thread starter macrumors 601

    MCAsan

    Joined:
    Jul 9, 2012
    Location:
    Atlanta
    #3
    Other forums on this site have tons of folks holding on to older big cats releases with a death grip. Some are due to their old hardware and some because of an app they want/need not running on newer OS.
     
  4. jms969 macrumors 6502

    Joined:
    Feb 17, 2010
    #4
  5. thedeske macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 17, 2013
    #5
    Respect to those people. Old OS rules in many circumstances.

    If 6 opens the CPU processor, many will have an excuse to reconsider ;)
     
  6. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #6
    Yep and they can't expect to have all the new apps at their finger tips either.

    I mean if someone chooses to run on old hardware (which is fine), there are consequences for that decision. This looks like one of those consequences.

    I'm sure a lot will be made of this, but I do think its a non issue.
     

Share This Page