iPhone LTE disabled?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by RyanTheGeneral, Feb 4, 2013.

  1. RyanTheGeneral macrumors regular

    Joined:
    Sep 10, 2009
    #1
    Hey guys quick question.

    Anyone else find that on the iPhone 5 the LTE disappears? Meaning only get 4G(AT&T). I did the JB around 3 or 4 EST and noticed that the LTE capability went away. And I also had the reboot problem- getting stuck on apple logo when trying to power on and off. I restored and am now factory fresh but would like to know if anyone else had this problem and if someone knows a fix before I go ahead and do it again.

    Thanks in advance.
     
  2. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
  3. RyanTheGeneral thread starter macrumors regular

    Joined:
    Sep 10, 2009
    #3
    Did not think to try that. Work in the morning- and afraid wont be able to get it unstuck out of apple logo. Might wait till tomorrow or next day- will let you know if that worked.

    And other advice would be welcome to- or if this has happened to anyone at all just let me know
     
  4. dgstan, Feb 6, 2013
    Last edited: Feb 6, 2013

    dgstan macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 29, 2010
    #4
    Yes. I'm sitting at work where I ALWAYS get a strong LTE signal, but after JB, it only sees 4G. I reset network setting and it's still 4G only.

    I did a speedtest and it's indeed 4G speeds, not the lightning-quick LTE I'm used to.

    EDIT: LTE seems to be working fine now. WTF?
     

Share This Page