LTE dropping and horrible battery

Discussion in 'iOS 7' started by fleeper, Jul 30, 2013.

  1. fleeper macrumors 6502

    Joined:
    Jul 30, 2008
    #1
    Battery is worse on beta 4 and I can deal with that. But my signal is crap too. LTE keeps dropping out and IP5 switches to 3G and the data is incredibly slow. I might have to downgrade to iOS 6. Anyone else having this issue?
     
  2. Jakimo macrumors 6502

    Joined:
    Apr 25, 2008
    Location:
    Colorado Springs
    #2
    I'd certainly try again as I'm experiencing excellent connectivity (including LTE), speed, reliability and battery life.

    First step as you've probably noticed, Reset all settings.
     
  3. fleeper thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jul 30, 2008
    #3
    I did.
     
  4. batting1000 macrumors 604

    Joined:
    Sep 4, 2011
    Location:
    Florida
    #4
  5. WhackyNinja macrumors 68000

    WhackyNinja

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Location:
    Kissimmee, FL
    #5
    batting1000 is right. Full restore usually fixes things. I have no problem with Beta 4. It runs like a charm.
     
  6. Jakimo macrumors 6502

    Joined:
    Apr 25, 2008
    Location:
    Colorado Springs
    #6
    That's the next step.

    After a full clean install in beta 1 (I had LOTS of issues) and OTA updates since, I've had excellent and only improving results.

    Seriously, beta 4 is AMAZING. And I push it hard. Excellent beta experience, don't regret a moment of it..
     
  7. fleeper thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jul 30, 2008
    #7
    Not home and able to use my MBA to do full restore. I did erase all settings and content after OTA update but still very flaky right now.
     

Share This Page