Lync and Public Beta 2

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by bbates123, Aug 23, 2014.

  1. bbates123 macrumors regular

    Joined:
    Jul 2, 2010
    #1
    Can somebody tell me if PB2 fixed the issues with Microsoft Lync, or is it still broken?
     
  2. mango1122 macrumors newbie

    Joined:
    Aug 3, 2014
    #2
    No it did not for me. Communicator for Mac works though.
     
  3. bbates123 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 2, 2010
  4. Ashwee macrumors member

    Ashwee

    Joined:
    Dec 10, 2003
    Location:
    England
    #4
    Works for me, I upgraded from 10.9.4 to 10.10 PB2 and everything still works
     
  5. bbates123 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 2, 2010
    #5
    Huh, that's interesting. Can anybody else confirm that it still works for them after upgrading? I wonder if you have to go straight from Mavericks to PB2.
     
  6. Crazy Badger macrumors 65816

    Crazy Badger

    Joined:
    Apr 1, 2008
    Location:
    Scotland
    #6
    I've upgraded from 10.9.4 > PB1 > PB2 on my iMac and it doesn't work.

    I've also upgraded from 10.9.4 > PB2 on my MBA and it still doesn't work :(
     
  7. adrianlondon macrumors 6502

    Joined:
    Nov 28, 2013
    Location:
    Switzerland
    #7
    Posted elsewhere ... Lync will work (apart from preferences) if you change your primary language (in "System Preferences" / "Languages & Regions") to "English".
     
  8. NightStorm macrumors 68000

    Joined:
    Jan 26, 2006
    Location:
    Whitehouse, OH
    #8
    Thank you for posting this; now I don't have to remote into my Windows PC at work to use Lync! :cool:
     
  9. decson macrumors regular

    Joined:
    May 15, 2009
    Location:
    London, UK
    #9
    Doesn't work for me :(

    It shows English (primary) but still says I am not connected to Internet and fails - but here I am posting so I am lost! any help appreciated.
     
  10. Crazy Badger macrumors 65816

    Crazy Badger

    Joined:
    Apr 1, 2008
    Location:
    Scotland
    #10
    Yes, this works - thanks!

    Not sure what impact it's going to have on dictionaries and the like. I suspect my spell checking will now become all American and drop "u" and swap "s" for "z" :D
     
  11. decson macrumors regular

    Joined:
    May 15, 2009
    Location:
    London, UK
    #11
    Fixed it!

    For those that already have English as primary, just change it to another language, re boot and then change it to english, reboot and Lync works!

    Thank you!
     

Share This Page