MAAS 360 app

Discussion in 'iOS 10' started by gpo1956, Jul 15, 2016.

  1. gpo1956 macrumors member

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Location:
    Russellville, Ar
    #1
    I have to use this for my work email. Since I went to the PB1, the bodies of emails received are in such tiny text that they're unreadable. The headers and signatures are fine, its just the main body. This is really the only problem I've found with the latest beta so far. Anyone else experience anything like this before?
     
  2. DaveOP macrumors 65816

    Joined:
    May 29, 2011
    Location:
    Portland, OR
    #2
    A reset of settings fixed that for a user we had here.
     
  3. savagewatts macrumors regular

    Joined:
    Oct 21, 2014
    Location:
    Vancouver, BC
    #3
    I did a hard reboot and I got mine fixed. I''m still having problems with getting emails pushed though. It seems I have to open up the app to get them half the time now.
     
  4. gpo1956 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Location:
    Russellville, Ar
    #4
    Thanks guys, but its still the same for me. Wonder what else I might try?
     
  5. Tthomas612 macrumors 65816

    Tthomas612

    Joined:
    Aug 24, 2013
    Location:
    Lexington, Ky
    #5
    I use this same app for my job as well. My email bodies are the same. Idk how to fix it yet!
     
  6. savagewatts macrumors regular

    Joined:
    Oct 21, 2014
    Location:
    Vancouver, BC
    #6
    I'm not sure how easy it is to have Maas reinstalled at your work but at mine we have à self serve portal which means I can put it back on my phone when I want. If you can do this, go to profiles under general settings and delete the Maas360 profile. Reboot the phone and add it again. This usually fixes all of my Maas360 problems.
     
  7. gpo1956 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Location:
    Russellville, Ar
    #7
    Still no go. It appears its just not optimized for IOS 10. Shouldn't be too long though.
     
  8. gpo1956 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Location:
    Russellville, Ar
    #8
    The MAAS update in the app store this morning fixed it. It works perfectly now.
     
  9. Crooks macrumors regular

    Joined:
    Jun 23, 2012
    Location:
    CALIFORNIA!

Share This Page