Mac Air to 27 ACD- full rez?

Discussion in 'Mac Accessories' started by Bokes, Aug 18, 2011.

  1. Bokes macrumors 6502

    Joined:
    Mar 4, 2008
    #1
    If I hook up a new Mac Air 2011 to a new TB 27 display....will it display at the full resolution? Or is it limited to display the Mac Air native resolution?
     
  2. Gordy macrumors 6502a

    Joined:
    May 22, 2005
    Location:
    Bristol, UK
    #2
    Full res or it would be pointless.
     
  3. xraydoc macrumors 604

    xraydoc

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Location:
    192.168.1.1
    #3
    :apple:
     
  4. krburrell macrumors regular

    Joined:
    Dec 5, 2007
    #4
    I agree
     
  5. Bokes thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Mar 4, 2008
    #5
    good to know.
    My first gen Mac Air did not display to the full resolution of my monitor. I called Apple care and they told me it was limited to the Air's resolution. I also thought it was pointless. I guess they fixed it.

    Thanks
     
  6. itickings macrumors 6502a

    itickings

    Joined:
    Apr 14, 2007
    #6
    Just a note - If you mirror the display, the resolution will be limited to the ones supported by both the computer's screen and the external display. If you extend the display, you can run whatever resolution you want to on the external display, as long as the graphics card is powerful enough to support it.
     
  7. xraydoc macrumors 604

    xraydoc

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Location:
    192.168.1.1
    #7
    Unless you were running a 30" display (which the 1st gen MBA wouldn't run), you were given wrong information. It would have done up to 1920x1200 on an external display.
     

Share This Page