mac book pro 17" 2009 boot issue

Discussion in 'MacBook Pro' started by jestermonty, Sep 3, 2012.

  1. jestermonty macrumors newbie

    Joined:
    Sep 3, 2012
    #1
    Hi,

    I installed new AntiVirus software on my mac and now when I try to start all I get in a flashing Apple logo, behind a flashing No Entry logo behind a flashing ? Symbol.

    I've put a link to a YouTube video showing it below.

    http://m.youtube.com/watch?v=HCMn5m1hFIk

    Have tried all the reboot procedures to no avail.
     
  2. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #2


    Which AV software did you install?

    Have you tried all of these steps?



    Currently there are zero viruses affecting Mac OS X in public circulation, but there are other kinds of malware existing, that can infect your Mac.
    To learn more about malware in Mac OS X and what steps can be taken to protect yourself, read the following F.A.Q.:
     
  3. jestermonty thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 3, 2012
    #3
    Hi, I've repaired the hard drive using first aid but no cannot eject my install disc to check if normal start up.works? Thanks for your help.
     
  4. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #4
  5. jestermonty thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 3, 2012
    #5
    Nearly there

    So I've now re-installed my operating software and not lost any data which is great but the mac keeps crashing, in particular when I either try to perform a Time Machine back up or when I load Mail. I am using the machine standard apple mail client.

    Any suggestions as to what to try?
     

Share This Page