Mac Mail Issue - Sender Info not matching body

Discussion in 'OS X Mavericks (10.9)' started by Herdfan, Jul 25, 2014.

  1. Herdfan macrumors 6502

    Joined:
    Apr 11, 2011
    #1
    Ok, I have 2 separate 2 Gmail accounts. One is my personal one and the other is from work with a "work" domain. My employer uses google corporate for email.

    I have both accounts set up in mail (Mavericks) and until recently each worked independently of each other. But I recently noticed that a message that would come into my personal account, when I replied if I was paying attention, it would get sent out of my business account with my business signature. Not really a big deal, but annoying.

    Well, today I went to look for a specific email in my business account and once I get back about 6 months, none of the Senders match what is in the body of the email. In the specific email I looked for, it shows there should be 4 emails, but there are at least 8, but only the first one is correct. All the others are a combination of work emails and personal emails.

    Any idea what is going on here? I did a search, but defining the problem is well a problem.

    Thanks
     
  2. jbarley macrumors 68040

    jbarley

    Joined:
    Jul 1, 2006
    Location:
    Vancouver Island
    #2
    Maybe you could try the "Rebuild" command, found under "Mailbox" in the top menubar.
     
  3. Herdfan thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Apr 11, 2011
    #3
    I tried that first (probably should have put that in my original post) and it seemed to do something to my personal account - everything disappeared and came back about 30 seconds later. But in my work account, it barely flashes away and is back.

    Didn't fix it.
     

Share This Page