Mac Mini Crysis!

Discussion in 'Mac mini' started by OrangeSVTguy, Apr 15, 2010.

  1. OrangeSVTguy macrumors 601

    OrangeSVTguy

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Location:
    Northeastern Ohio
    #1
    Well just for ***** and giggles, I decided to boot up Windows 7 64bit and download the Crysis SP demo... Well that was a waste lol. I managed a whopping 1.9fps @ 1280x720 and everything on low. I got a more manageable 10-12fps with low settings and 800x600 resolution.

    8x AA, 1920x1080 and all settings on high crashed the Crytek engine lol. Can't wait for the new Mac Mini update. Bring on the dedicated GPU's! Yeah I know, the Mini was never meant for gaming.... :D I'll just leave it to play my old Command and Conquer games.
     
  2. Rodus macrumors 6502a

    Rodus

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Location:
    Midlands, UK
    #3
    On the last gen 13" (very similar specs to the mini) MBP Crysis will run well at 1024 x 768 on medium settings, could be because this was on XP (DX9) which will stress the GPU less then DX10.
     
  3. alent1234 macrumors 603

    Joined:
    Jun 19, 2009
  4. alent1234 macrumors 603

    Joined:
    Jun 19, 2009
    #5
    did you use the hacked version of DX10 on XP?
     
  5. Rodus macrumors 6502a

    Rodus

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Location:
    Midlands, UK
    #6
    ^^nope as it doesn't really work. DX10 is Vista/7 only. The OP is running on 7 (and presumably DX10).
     
  6. OrangeSVTguy thread starter macrumors 601

    OrangeSVTguy

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Location:
    Northeastern Ohio
    #7
    Yes DX10 was running. And no AA was on either ;). 8x AA would cause the game to crash, had to Control/Alt/Delete out of it.
     
  7. flopticalcube macrumors G4

    flopticalcube

    Joined:
    Sep 7, 2006
    Location:
    In the velcro closure of America's Hat
    #8
    I used to get Steam games running on my old GMA950 mini. Slide show. :D
     
  8. CJS7070 macrumors 6502a

    CJS7070

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Location:
    Chicago, IL
    #9
    You'd be surprised to find that you could run Crysis on a saltine cracker with low settings. It's High and Very High that take higher end machines.
     

Share This Page