Mac Networking Help needed in Sydney

Discussion in 'Mac OS X Server, Xserve, and Networking' started by whatachamp, May 13, 2012.

  1. whatachamp macrumors newbie

    Joined:
    May 13, 2012
    #1
    Hi guys,
    I have successfully set up MAMP on my iMac (running Lion), been able to give people outside my network a url, and they've been able to access sites I have set up within that configuration.
    Suddenly however, its not working & I can't figure out why. Pulling out my hair here.
    MAMP seems to work, and I can get web sharing to work without MAMP. However accessing my network externally is still not working.
    I can't figure out the port mapping...maybe thats the problem.

    Can anyone recommend a person/service in the Sydney (Aus) area that could help me with this? Any links/names appreciated.

    Thanks:confused:
     
  2. miles01110 macrumors Core

    miles01110

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Location:
    The Ivory Tower (I'm not coming down)
  3. whatachamp thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 13, 2012
    #3
    OK well, this seems to happen to me alot, I agonise over a problem for days, finally I post the question in the forum, then immediately after posting I solve the problem myself!
    My router ip did not match the setting in the port mapping config.

    All the same, if anyone can recommend a mac networking guru located in the Sydney area that would still be appreciated, as I'd like to get my setup checked given that I use it in my line of work.
     
  4. miles01110 macrumors Core

    miles01110

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Location:
    The Ivory Tower (I'm not coming down)
    #4
    Any reason in particular you aren't using a hosting provider?
     
  5. sammich macrumors 601

    sammich

    Joined:
    Sep 26, 2006
    Location:
    Sarcasmville.
    #5
    So I'm guessing you need to assign your server a static IP in your router.
     

Share This Page