Mac OS & Error Codes

Discussion in 'macOS' started by 06Honda, Jul 20, 2011.

  1. 06Honda macrumors regular

    Joined:
    May 25, 2011
    #1
    I have always have issues with windows at some point regarding error codes. Is this common with MAC OS. I don't own one yet but my plan is to get one. Currently I get and error code 651 almost always when using the net daily.

    Error Code In Windows 7 Home Premium
    When attempting to connect to the internet via a DSL GNET Modem using PPPoE. When I attempt to connect to the internet I get Error Code 651: The modem (or other connecting device) has reported an error. I was wondering of this error is seen on Mac also.

    System Overview:

    Toshiba Satellite Notebook
    AMD Phenom (tm) II N870 Triple Core Processor
    2.30 GHZ
    64 Bit OS

    Sent via IPAD
     
  2. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #2
    Are you looking for help with OSX or windows?

    I can't tell by your post, its not entirely clear.
     
  3. 06Honda thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 25, 2011
    #3
    Sorry for any confusion. Do Mac comptuers get error codes IE: Error code 651
     
  4. old-wiz macrumors G3

    Joined:
    Mar 26, 2008
    Location:
    West Suburban Boston Ma
    #4
    All operating systems return errors in some conditions. However, the error codes on one system do not necessarily match up.

    *NIX systems have common error codes due to the framework at the low level.

    If you tried the same modem with OSx it would possibly work or would possibly give an error, but I doubt it would be the same number.
     
  5. 06Honda thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 25, 2011

Share This Page