mac osx 10.4.11PPC installer wont work

Discussion in 'macOS' started by stabbastian, Nov 1, 2009.

  1. stabbastian macrumors newbie

    Nov 1, 2009
    hey first off i am new to the whole online forum deal so bear with me.
    i recently was given a g4 desktop PPC 1.25ghz and i am trying to get it up and running. the first thing i did with it was do a complete wipe of the drive and i installed Tiger 10.4
    now i went and did the 10.4.11 combo update so i can be completely up to date but everytime i launch the installer it quits right after i hit continue (first screen) here is the report on it

    Date/Time: 2009-11-01 21:15:49.702 -0700
    OS Version: 10.4.11 (Build 8S165)
    Report Version: 4

    Command: Installer
    Path: /Applications/Utilities/
    Parent: WindowServer 95

    Version: 2.1.9 (104)
    Build Version: 36
    Project Name: Installer
    Source Version: 1040000

    PID: 423
    Thread: Unknown

    Link (dyld) error:

    Symbol not found: __ZN3KJS9ObjectImp8propListEPNS_9ExecStateEb
    Referenced from: /System/Library/Frameworks/WebKit.framework/Versions/A/Frameworks/WebCore.framework/Versions/A/WebCore
    Expected in: /System/Library/Frameworks/JavaScriptCore.framework/Versions/A/JavaScriptCore
    Model: PowerMac3,6, BootROM 4.4.8f2, 1 processors, PowerPC G4 (3.3), 1.25 GHz, 768 MB
    Graphics: ATI Radeon 9000 Pro, ATY,RV250, AGP, 64 MB
    Memory Module: DIMM0/J21, 256 MB, DDR SDRAM, PC2600U-25330
    Memory Module: DIMM1/J22, 512 MB, DDR SDRAM, PC2600U-25330
    Modem: Dash2, UCJ, V.92, 1.0F, APPLE VERSION 2.6.6
    Network Service: Cricket Broadband, PPP (PPPSerial), ppp0
    Parallel ATA Device: TOSHIBA DVD-ROM SD-R1312, 1.66 GB
    Parallel ATA Device: ST380011A, 74.53 GB
    USB Device: Hub in Apple Pro Keyboard, Mitsumi Electric, Up to 12 Mb/sec, 500 mA
    USB Device: USB-PS/2 Optical Mouse, Logitech, Up to 1.5 Mb/sec, 100 mA
    USB Device: Apple Pro Keyboard, Mitsumi Electric, Up to 12 Mb/sec, 250 mA
    USB Device: Cal-comp CDMA USB Modem A600, Cal-comp E&CC Limited, Up to 12 Mb/sec, 500 mA

    any help? i need this update so i can use some of my other programs and have never had problems like this with my powerbook g4
  2. r.j.s Moderator emeritus


    Mar 7, 2007
    It seems like it is looking for a version of Safari that you don't have installed. Try installing the most recent version for 10.4.x and then try the combo updater again.

Share This Page