Mac Pro 2.1 + GTX 650 Ti Boost 2GB

Discussion in 'Mac Pro' started by bax2003, Nov 28, 2014.

  1. bax2003 macrumors 6502a

    bax2003

    Joined:
    Dec 25, 2011
    Location:
    Belgrade, Serbia
    #1
    Hi, firstly my setup:

    Mac Pro 1.1 -> 2.1
    2 x Intel Xeon E5345, 8c @ 2.33 GHz
    ASUS GTX 650 Ti BOOST 2GB
    OS X Mavericks 10.9.5
    nvidia Web Driver 334.01.01f01 + CUDA 6.5.25

    So, problem is that any benchmark show poor graphics performance:
    Cinebench 26 fps - same result I get from Geforce 8800 GT 512MB
    Luxmark 2.0 - 375 ?!?
    Xbench gives worse GUI resaults than 8800 GT.
    GRID 2 Reloaded - mostly below 20 fps - not very playable
    CUDA-Z - gives NO CUDA error

    Any Thoughts ?
     
  2. bax2003, Nov 28, 2014
    Last edited: Nov 28, 2014

    bax2003 thread starter macrumors 6502a

    bax2003

    Joined:
    Dec 25, 2011
    Location:
    Belgrade, Serbia
    #3
    Should I change topic title to resolved then ?
    If you can't contribute, don't spam.
     
  3. GameFreak348 macrumors regular

    Joined:
    Feb 28, 2014
    #4
    So I installed OS X Yosemite(The Mac Pro is actually my gaming pc and i only use windows on it lel) and it was just funny, my 770 OC performed like a Ati Radeon HD 5770. I installed all the drivers and everything, is there a fix for this?
     
  4. Synchro3 macrumors 68000

    Synchro3

    Joined:
    Jan 12, 2014
    #5
    Get back to Mavericks or Mountain Lion and wait for better Yosemite drivers..
     

Share This Page