Mac Pro 4,1 Nvidia 660 HELP! OS 10.9.5

Discussion in 'Mac Pro' started by izapp, Oct 1, 2014.

  1. izapp macrumors newbie

    Joined:
    May 30, 2013
    Location:
    Crete, Greece
    #1
    Hello,

    I am new in the Mac Pro community. I bought yesterday a 4,1 Mac Pro 8core.

    I have OS 10.9.5 and tried installing nvidia 660gtx OC but there is no boot.

    When I install the ATI Radeon HD 4870 512 MB, which the Mac pro came with, it works perfectly.

    I am a filmmaker and I have a deadline. My old Macbook pro died when I was editing and I bought this Mac for the rescue but this Mac is no use to me without a better GPU.

    Please does someone know the solution?
     
  2. mikeboss macrumors 65816

    mikeboss

    Joined:
    Aug 13, 2009
    Location:
    switzerland
    #2
  3. izapp thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 30, 2013
    Location:
    Crete, Greece
    #3
    PROBLEM SOLVED!! I did not realise that I had to install web drivers to support my card. I thought Macs had built in the drivers and that the 660 card was Plu & Play.

    This was the thread that helped me find the right drivers for my nvidia card,
    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1748213&page=3

    Thanks for replying. My card is EVGA.
     
  4. Cancaro macrumors member

    Cancaro

    Joined:
    Oct 21, 2014
    Location:
    italy
    #4
    g

    and you've got improvements?
    with the gtx 660 works better, thanks.

    : Mela:
     

Share This Page