Mac pro afp shares issue!

Discussion in 'Mac Pro' started by j2048b, Apr 27, 2011.

  1. j2048b macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Location:
    Cali
    #1
    Hey recently hacked my 1st gen atv, and i went to add sharing files with smb, and decativate afp, and EVERY TIME I CLICK AFP MY MAC PRO completly freezes!


    i mean the mouse is seen moving but i cannot use it, nor can i access anything at all!


    i went to work tonight, and left it hoping it was just talking afp a long time, and low and behold, 10 hours later, it is still frozzen and i have to do another hard reboot!

    already reset pram and nothing helped

    any thoughts or suggestions on how to fix this?

    might have posted this in the wrong thread?

    thanks
     
  2. j2048b thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Location:
    Cali
    #2
    so nobody can answer this? any advice as to what i can do? do i need to just start a new account and see if it does it in that one as well? or can i put in the sl disc and fix it somehow?
     
  3. dknightd macrumors 6502

    Joined:
    Mar 7, 2004
    #3
    You could leave afp on ;)

    Was the apple TV the only device using afp? Perhaps when you
    hacked the atv you broke its afp and it does not disconnect
    cleanly. Try turning off the atv, then turning off afp.

    You could try turning off file sharing completely, then
    just enabling smb.

    I'm not sure why you want to do this, afp typically works
    better than smb on apple devices.
     
  4. j2048b thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Location:
    Cali
    #4
    the only reason i was using smb is because of a hacked atv 1, and it was having me mount share drives and change afp to smb, not sure why?

    I FINALLY GOT MY SHARING BACK!

    my mac pro would totally freeze every time i clicked afp, and then i would pram it, and then i tried clicking on filie sharing and it would totally freeze, and YES MAYBE YOU WERE RIGHT ABOUT THE ATV!!

    i unplugged the atv, and then went and re did the pram, and clicked on sharing and whala! it is now back!

    thanks for the reply!
     

Share This Page