Mac Pro No Power LED

Discussion in 'Mac Pro' started by Daly671, Dec 19, 2009.

  1. Daly671 macrumors newbie

    Joined:
    Dec 19, 2009
    #1
    Hi Team

    Hope you can help. My Intel Mac Pro was operating fine and was correctly shut down but now fails to start up and no LED. The attached 20" cinema screen has same issue no power or LED illuminated.

    I have confirmed both the power leads are working. I have left machine off overnight, held start button for 5 sec, switched power on with button held and not held but no life at all.

    Any hints or tips would be very welcome.

    Regards

    Martin in Ireland

    :confused::confused::confused:
     
  2. GoCubsGo macrumors Nehalem

    GoCubsGo

    Joined:
    Feb 19, 2005
  3. scouser75 macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 7, 2008
    #3
    I had the same thing on my Power Mac. It was the power supply within the computer. Yours sounds to be the same thing.
     
  4. Daly671 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 19, 2009
    #4
    Hi Team

    Thanks for prompt replies.

    Power surge: no don't seem to think so.

    Ref power supply within Mac sounds possible but what would cause issue within the screen?

    Regards

    Martin form Ireland
     
  5. Shazaam! macrumors member

    Shazaam!

    Joined:
    Apr 12, 2009
  6. Daly671 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 19, 2009
    #6
    Hi Team

    Got feedback from Mac Approved Repair. They confirm screen is OK but the Pro requires a new power supply unit. Repair not for 2 weeks, after Christmas. I will keep you informed as to the final outcome / cost / experience.

    Again thanks for all your efforts.

    Regards and Happy Christmas

    Martin in Ireland

    :apple:
     

Share This Page