Mac Pro Power Lead

Discussion in 'Mac Pro' started by jakesaunders27, Sep 6, 2013.

  1. jakesaunders27 macrumors 6502a

    jakesaunders27

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Location:
    United Kingdom
    #1
    Hi Guys
    Anyone know where i can get a replacement power lead for the Mac Pro?

    Cheers
    Jake
     
  2. flowrider macrumors 601

    flowrider

    Joined:
    Nov 23, 2012
    #2
    The Mac Pro uses a standard three prong power cord. I have a million of 'em layin' around. One that looks like the attached image.

    Lou
     

    Attached Files:

  3. jakesaunders27 thread starter macrumors 6502a

    jakesaunders27

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Location:
    United Kingdom
    #3
    Thanks, thats what I'm using now but I'm weird and have to have the official one! Thanks anyway

    Jake
     
  4. 666sheep macrumors 68040

    666sheep

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Location:
    Poland
  5. jakesaunders27 thread starter macrumors 6502a

    jakesaunders27

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Location:
    United Kingdom
    #5
    Sorry! Thanks a lot mate just what i wanted!
     

Share This Page