Mac Pro to Crossover 434 display problem

Discussion in 'Mac Pro' started by Rich.Cohen, Oct 9, 2015.

  1. Rich.Cohen macrumors regular

    Joined:
    Oct 28, 2013
    Location:
    Washington DC
    #1
    I recently purchased a Crossover 434K 43" 4K display for my 2013 Mac Pro. There seems to be some sort of display memory addressing problem. The entire desktop image is shifted about 3" to the right on the display and Red appears as Blue while Blue appears as Red. Green is OK. A Seiki 40" 4K display connected to the same Mac Pro works correctly.

    Two images are attached. The first is a screen capture using Grab. It shows the correct colors. The second is a photo of the screen showing the offset position of the desktop and the altered colors.

    Has anyone seen this kind of problem? Is there a fix?
    Crossover Screen Capture.jpg
    Crossover Full Screen.jpg
     
  2. VAGDesign macrumors 6502

    VAGDesign

    Joined:
    Feb 1, 2014
    Location:
    Greece
    #2
    Some monitors have built in settings for colors. Make sure you've set to RGB and not any other setting. I assume you use the same cable on both monitors while connected, if not, might be a cable problem.
     
  3. Rich.Cohen thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 28, 2013
    Location:
    Washington DC
    #3
    I don't think there is a color setting. Yes, I use the same cable. I've also tried other cables and connections including both HDMI and DP. I suspect I may have a defective unit, but I'm not sure.
     
  4. h9826790, Oct 10, 2015
    Last edited: Oct 10, 2015

    h9826790 macrumors 604

    h9826790

    Joined:
    Apr 3, 2014
    Location:
    Hong Kong
    #4
    Try non 4K setting, it's the unit is defective, the non 4K setting may also be affected.
     

Share This Page