Mac Pro X1900 does it support two 30" displays?

Discussion in 'Buying Tips and Advice' started by Xplicit, Jul 23, 2007.

  1. Xplicit macrumors member

    Joined:
    Jul 20, 2007
    #1
    Mac Pro X1900 does it support two 30" displays?
     
  2. yippy macrumors 68020

    yippy

    Joined:
    Mar 14, 2004
    Location:
    Chicago, IL
    #2
    Yes, and it is clearly stated on Apple's website.
     
  3. Grimace macrumors 68040

    Grimace

    Joined:
    Feb 17, 2003
    Location:
    with Hamburglar.
    #3
    Xplicit -- you may want to consider posting your questions in one thread instead of 12 different threads. Just sayin!
     
  4. GoCubsGo macrumors Nehalem

    GoCubsGo

    Joined:
    Feb 19, 2005
    #4
    me thinks someone should complie his list of questions and ask in one thread.

    30" dell vs 30" ACD - either will be great for you but the ACD clearly looks better.
    30" ACD vs 32" LCD HD TV - 30' ACD
    x1900 not dual display? - yes it is.
    :)
     
  5. Xplicit thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 20, 2007
    #5
    Yeah i foudn that out :) Thanks.


    Just bought 2 Dell 30" Monitors for price of 2880(including tax) cost me 1265 a piece. I've seen the dell and apple side by side, they both looked good. Hopefully i get the good onces, if i send it back i will ask for a refund.
     

Share This Page