MacBook Air, Parallels, and Diablo III

Discussion in 'MacBook Air' started by Matth3w, Aug 3, 2011.

  1. Matth3w macrumors regular

    Joined:
    Mar 24, 2008
    #1
    I know at this point, D3's specs are somewhat unsure...but do you think it would be possible with either the previous generation or the newest generation MBA 13" with 4GB of RAM to run D3, or is the video card just going to be too weak in either case?
     
  2. MRU macrumors demi-god

    MRU

    Joined:
    Aug 23, 2005
    Location:
    Other
    #2
    You may be able to run it on low settings, but certainly you would not be running it in parallels regardless. Bootcamp for best peformance.
     
  3. KnightWRX macrumors Pentium

    KnightWRX

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Location:
    Quebec, Canada
    #3
    Why would you run a Mac native game in parallels ? Just run it native in OS X.

    While we don't know the requirements, Blizzard has always been good about them. They usually will tone down the graphics some to permit a wider range of machines to run their games.

    The 2010 MBA can run StarCraft 2 with no problem, so I'm betting Diablo 3 will work like a charm.
     
  4. Matth3w thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 24, 2008
    #4
    I thought I read that it wouldn't be offered for Mac...
     
  5. Oppressed macrumors 65816

    Oppressed

    Joined:
    Aug 15, 2010
    #5

Share This Page