Macbook doesn't boot, Disk0s2: I/O error, Invalid node structure

Discussion in 'MacBook' started by MarioNapoli, May 10, 2010.

  1. MarioNapoli macrumors newbie

    Joined:
    May 10, 2010
    #1
    Hi
    I'm having big problem with my notebook.
    It goes down after the gray start video.
    Doing the fsck this is what comes out...

    [​IMG]

    I would appreciate help.

    Thank you
    M.S.
     

    Attached Files:

  2. MarioNapoli thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 10, 2010
    #3
    Actually I do not hat the recovery Dvd.

    This appened after I wrote
    fsck -fy
    mount -uw /

    I read your post and tryied the solution but they didn't work
     
  3. MarioNapoli thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 10, 2010
    #4
    also I cannot find anything related to (4, 985)
     
  4. JRob65a6 macrumors regular

    JRob65a6

    Joined:
    May 5, 2009
    #5
    If you need to recover your data let me know. I do a lot of data recovery for people at a lot cheaper price than the big companies.

    But other than that,
    Macs disk repair sucks. Im mac all the way but the one thing I see a lot is macs are highly unlikely to repair a disk. I dont know why but it just doesn't work very well. I hope you get it working.
     
  5. JRob65a6 macrumors regular

    JRob65a6

    Joined:
    May 5, 2009
    #6
    Try diskwarrior.. It seemed to work for someone else in a similar post on here.
     
  6. fluffyx macrumors 6502

    Joined:
    Oct 25, 2007
    #7
    MarioNapoli, that's definitely a failed hard drive.

    If you're able to, you need to copy any important files onto a different hard drive ASAP. Start with the most important files!

    Once you have your files safe, a new hard drive must be installed in your computer. There's no software at all that can repair your failed drive; you need a new drive.

    Let us know what happened... failed hard drives are very upsetting.
     
  7. kylergg macrumors newbie

    Joined:
    Apr 25, 2012
    #8
    Same thing wrong with me

    this is what i get in single user mode. how do i fix this ?
    my disc drive doesnt work and i dont have another mac. i need help i am in college and this has EVERYTHING on it
     

    Attached Files:

Share This Page