Macbook Pro 2010 won't startup, help!

Discussion in 'MacBook Pro' started by UltimaLink, Jul 10, 2011.

  1. UltimaLink, Jul 10, 2011
    Last edited: Jul 10, 2011

    UltimaLink macrumors regular

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Location:
    Somewhere in PA.
    #1
    Recently, my macbook shut off while it was booting due to my charger issue (It would turn off if the charger was moved upwards, but I figured out how to work around the issue.) and now it hangs at the Apple logo (Or in my case the "happy mac" logo, due to the one program that allows you to mod the logo) and won't go past that. I already tried safe boot, and single user mode (And the other one that starts with a v or something.) And when in those modes something strange appears.

    Rebuilding catalog B-Tree
    The volume on Stephen's Macintosh Notebook(Custom named the HDD) could not be repaired
    Bug: launchctl c:2033 (23930) :17: audit quickstart() == 0
    launchctl: please convert the following to launched: /etc/mach_init .d/dashboardadivsoryd.plist
    launch_msg(): socket is not connected

    Then it hangs there. Any ideas guys?

    EDIT: I just formatted and it's installing now, will update later.
     
  2. AFPoster macrumors 65816

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Location:
    Charlotte, NC
    #2
    I was going to suggest reformatting but it looks like that's what your doing. Keep us updated like you said.
     
  3. UltimaLink thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Location:
    Somewhere in PA.
    #3
    Just formatted and installed everything, running 10.6.4 right now and need to update. It's going smoothly right now though.
     

Share This Page