MacBook Pro and 30" ACD question...

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by brettjohn, Jun 20, 2007.

  1. brettjohn macrumors member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Location:
    Australia
    #1
    Hey guys i'm just curious about something.

    i'm looking at purchasing a 30" ACD for my MacBook Pro and wondering about screen resolution.

    If I opt for the 30" will it only run at 1680 x 1050 (my MBP's max resolution)?

    If so then i'm guessing it would be a waste of money as it wouldn't offer more screen real estate or am I off the mark here

    thanks in advance
     
  2. swiftaw macrumors 603

    swiftaw

    Joined:
    Jan 31, 2005
    Location:
    Omaha, NE, USA
    #2
    If you mirror the displays it will run at the same resolution as the mbp, if you extend the desktop then it will run at its full resolution.
     
  3. hayduke macrumors 65816

    hayduke

    Joined:
    Mar 8, 2005
    Location:
    is a state of mind.
    #3
    No. The old Powerbooks (>12") and the MPBs all run the 30" at native resolution. I just got one, for my MacPro. Just, absolutely wonderful.
     
  4. eddietr macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 29, 2006
    Location:
    Virginia
    #4
    The C2D MBPs can certainly run the 30" at it's full resolution. That's if you run it non-mirrored, or with the MBP closed.

    I'm pretty sure the older CD MBPs can do the same.
     
  5. brettjohn thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Location:
    Australia
    #5
    great. thanks so much for quick response.

    looks like a 30" for me :D
     
  6. brettjohn thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Location:
    Australia
    #6
    cool thanks alot. i have a C2D MBP so all should be good then

    appreciate the fast responses
     

Share This Page