Macbook Pro won't Install Mountain Lion

Discussion in 'MacBook Pro' started by DJMAC3000, Jan 10, 2013.

  1. DJMAC3000 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 10, 2013
    #1
    If someone can help solve this problem it be much appreciated.
    well this the run down.

    i had the book for maybe 1 week and it was running on Lion i upgraded to Mountain Lion while the Hard drive was 250GB. later in that week i upgraded my hard drive to a 1TB and reinstalled mountain lion no problem. well yesterday my Macbook started acting weird after i install Garageband so i decided to just wipe the hard drive and reinstall mountain lion again but this time i ran into an altercation. every time i try to reinstall the mountain lion software all it does is install and take me right back to the OS X Utilities Manager where i have to reinstall the software again and it a never ending cycle. i looked all over the internet for a solution with no luck can someone help me please i don't want to take it to apple if i don't have to.
     
  2. leez macrumors regular

    leez

    Joined:
    Apr 19, 2008
    Location:
    UK
    #2
    This might be your solution. Found in system preferences.

    [​IMG]
     
  3. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #3
  4. ybz90 macrumors 6502a

    ybz90

    Joined:
    Jul 10, 2009
  5. DJMAC3000 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 10, 2013
    #5
    STILL NOT working

    yes i did a clean install
    nothing i try is working i have no idea what is wrong still get the same loop problem
     
  6. Philscbx macrumors regular

    Philscbx

    Joined:
    Jan 4, 2007
    Location:
    Mpls Mn
    #6
    Soo Just to be clear - The original OS disc is having this issue?
     
  7. DJMAC3000 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 10, 2013
    #7
    still not working

    im not 100% sure i know i keep getting an error message that not all additional information was added to instal mountain lion
     
  8. DJMAC3000 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 10, 2013
    #8
    new problem now

    it now says framework unable to communicate with the disk management daemon
     

Share This Page