Macbook Pro

Discussion in 'MacBook Pro' started by last2findout, Aug 10, 2011.

  1. last2findout macrumors member

    Joined:
    Aug 9, 2011
    #1
    hi is it easy to upgrade the ram on a macbook pro yourself at moment it is standard at 2gb
     
  2. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #2
    Yes, very easy. Unscrew the back, remove the ram and insert new ram - Easy peasy :)
     
  3. palpatine macrumors 68040

    Joined:
    May 3, 2011
  4. SDub90 macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Location:
    Long Island
    #4
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_3_3 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8J2 Safari/6533.18.5)

    It could be an older model.
     
  5. palpatine macrumors 68040

    Joined:
    May 3, 2011
  6. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
  7. palpatine macrumors 68040

    Joined:
    May 3, 2011
    #7
    a fair assumption! in fact, if the op doesn't know how much ram is in it, and doesn't know how to replace the ram, they may not realize they have an air with soldered ram. macs can be confusing to the uninitiated.

    hopefully, the op will give us a bit more info :)
     
  8. last2findout thread starter macrumors member

    Joined:
    Aug 9, 2011
    #8
    here you go:
    Macbook Pro Mid 2009
    2.26GHZ In Core 2 Duo
    2 GB 1067 mhz ddr3
    Nvidia Gforce 9400m 256MB
    Mac OS X Lion

    Just i have lots of pictures and videos and it running a but slow?
     
  9. DewGuy1999 macrumors 68040

    DewGuy1999

    Joined:
    Jan 25, 2009
    #9

Share This Page