Macbook will not start up after falling asleep

Discussion in 'MacBook' started by JuMpMaN6235, Sep 10, 2009.

  1. JuMpMaN6235 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 13, 2006
    #1
    Looks like my macbook went into a permanent coma...

    I was using my macbook and it was working perfectly fine, then i left it sitting for a few minutes.. and like any other time the macbook went into sleep mode.. but this time when i pressed a random key to wake it.. it wouldnt wake up. The indicator light was still pulsing, but it wouldnt wake up no matter what i did. So i held down the power button for a few seconds until the light completely shut off. Now the macbook will not turn on, will not boot, wont make any sounds or any activity at all when i press the power button... What is wrong???

    Yes, Battery is fully charged, i tried everything! .. is my logic board shot?
     
  2. jmann macrumors 604

    jmann

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Location:
    bump on a log in a hole in the bottom of the sea
    #2
    Boot from the DVD and run a permission check.
     
  3. JuMpMaN6235 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 13, 2006
    #3
    i cant boot from the dvd.. i cannot boot at all
     
  4. jmann macrumors 604

    jmann

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Location:
    bump on a log in a hole in the bottom of the sea
    #4
    Did you hold c while the disc was inserted and you were powering on? I hope your logic board isn't gonzo. :(
     
  5. JuMpMaN6235 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 13, 2006
    #5
    just now tried that.. still nothing
     
  6. ewilson6 macrumors 6502

    Joined:
    Nov 30, 2006
    #6
    how old is your macbook? try removing your battery for about 30 minutes and try again
     
  7. JuMpMaN6235 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 13, 2006
  8. broken-chaos macrumors regular

    broken-chaos

    Joined:
    Sep 2, 2009
    Location:
    Toronto, Ontario
  9. JuMpMaN6235 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 13, 2006
  10. plachticka macrumors newbie

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Location:
    Abu Dhabi
    #10
    Slovak alphabet

    Hi all imac fans :) This is the first time I am posting here. Could you please give me an advice how can I use the Slovak alphabet on my PC when I bought it in UAE- Dubai and my current alphabet is English and Arabic? I am Slovak girl working as cabin crew in Abu Dhabi and I am planning to write my diploma thesis to finish my postgradual study in Slovakia. Since I ma doing the translation, I will definitely need special signs Slovak alphabet consists of. Is there any way I can install it? Or buy it somewhere? Thanx a lot in advance....
    Zuzana
     
  11. njl macrumors regular

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Location:
    SAT
    #11
    most random post WIN
     

Share This Page