macbook's HDD to macbook pro

Discussion in 'MacBook Pro' started by koukot, Dec 24, 2010.

  1. koukot macrumors newbie

    Joined:
    Dec 24, 2010
    #1
    Hi everybody,
    I have just bought a new MacBook Pro 13'' and I am wondering if I can just put HDD from my old black MacBook to the new MacBook Pro without re-installing the whole system on the new MBP??? Are there any problems doing it this way??
     
  2. AlphaDogg macrumors 68040

    AlphaDogg

    Joined:
    May 20, 2010
    Location:
    Boulder, CO
    #2
    It depends. What version of OS X do you have on your Black MacBook?
     
  3. reubs macrumors 68000

    Joined:
    Jun 22, 2006
    #3
    Why don't you just use Migration Assistant? After you fire up your new MBP, it'll give you options to do that, right?
     
  4. AlphaDogg macrumors 68040

    AlphaDogg

    Joined:
    May 20, 2010
    Location:
    Boulder, CO
    #4
    If the MB has an upgraded HDD (versus the HDD in the MBP), this may not be an attractive option.
     
  5. koukot thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 24, 2010
    #5
    Thanks for you replies, I am running Snow Leopard of course. My HDD from MB is 500GB samsung. In the new MBP is only 250MB HDD. That is the reason why i want to switch the disks. Just too lazy to reinstall the whole system, applications, boot camp and so on....
     

Share This Page