MacPro + Vista Home Premium + Bootcamp 1.3

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by Callander, Jun 11, 2007.

  1. Callander macrumors member

    Callander

    Joined:
    Jun 11, 2006
    Location:
    Edmond, Oklahoma
    #1
    I installed bootcamp. I've used all the betas since they came out. I had XP on bootcamp 1.2.

    I erased the partition and fresh installed 1.3 and then fresh installed vista and when I boot up vista after the mac drivers are installed the display drivers are still no installed.

    Someone help?!
     
  2. 4JNA macrumors 68000

    4JNA

    Joined:
    Feb 8, 2006
    Location:
    looking for trash files
    #2
    guessing from the problem that you still have the original 1gb of memory?

    if so, 1gb, plus any of the 3 video cards, plus vista, equals no good video. need 2gb or more for the chipset to have enough available resources.

    if you have more, then no idea other than windows being windows.

    best of luck!
     
  3. Callander thread starter macrumors member

    Callander

    Joined:
    Jun 11, 2006
    Location:
    Edmond, Oklahoma
    #3
    Okay, Is that just for macpro? My friend on an iMac 17" only has 512 memory and vista works on him?
     
  4. TheSpecialist macrumors 6502

    Joined:
    Jun 11, 2007
    Location:
    The Netherlands, Europe
    #4
    Yep but an iMac doesn't have 3 videocards. Capice?

    Greetings, The Specialist.

    P.S. I'm new here, hiya guys! You have a fellow mac lover to your side.
     

Share This Page