MacRumors Feed Issues

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by jameslikeness, Aug 9, 2016.

  1. jameslikeness macrumors member

    jameslikeness

    Joined:
    Jul 27, 2007
    #1
    I use NetNewsWire from Black Pixel on my Mac to aggregate blog feeds, and the MacRumors feed that I use (http://feeds.macrumors.com/MacRumors-All) has been having issues the past few days. When I click on any of the articles in the list, nothing loads in the article window. Obviously this could be a NetNewsWire issue, but I don't think the NetNewsWire app has been updated, and the MacRumors feed is the only one having issues. Thought I'd post about it here in case anyone else is having issues or has a solution.
     
  2. T'hain Esh Kelch macrumors 601

    T'hain Esh Kelch

    Joined:
    Aug 5, 2001
    Location:
    Denmark
    #2
    Macrumors' feed did give me several days of old news all at once yesterday, but that's also the only problem I've seen with it. Otherwise it has been working fine.
     
  3. jameslikeness thread starter macrumors member

    jameslikeness

    Joined:
    Jul 27, 2007
    #3
    Aaaaaand it's working again. Thanks to whoever fixed it!
     
  4. WildCowboy Administrator/Editor

    WildCowboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 20, 2005
    #4
    We made some changes to the site (and thus RSS) yesterday, and it appears some RSS readers couldn't handle the new format. We've rolled back the RSS changes today, so things should be working now. Let us know if they aren't.

    Both sets of changes may also have caused dupe entries for some people as RSS readers may not have recognized locally stored items and new ones pulled in from the regenerated feed after the changes as being the same thing. Sorry about that.
     

Share This Page