MacRumors issue: Would not let me allow to upload pic from my rMini and 6 Plus

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by Appl3FTW, Sep 20, 2014.

  1. Appl3FTW macrumors 603

    Appl3FTW

    Joined:
    Nov 15, 2012
    #1
    Anyone who can explain to me why? it works on my 5s.. it's just everytime i try to upload an image to my rMini and 6+ it doesn't work and gives me a connection error.

    Anyone else experiencing the same problem? can you please pm me. thanks.
     
  2. SandboxGeneral Moderator emeritus

    SandboxGeneral

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Location:
    Detroit
    #2
    How many pictures were you trying to upload at once?
     
  3. Appl3FTW thread starter macrumors 603

    Appl3FTW

    Joined:
    Nov 15, 2012
    #3
    it would allow me only 1 per post... and it keeps stalling and eventually gives me an error. i wonder if size of the device matter? i.e. rMini, and 6+ won't work.. 5s works.
     
  4. SandboxGeneral Moderator emeritus

    SandboxGeneral

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Location:
    Detroit
    #4
    It's always been that way uploading from iOS, any version, to MacRumors will only allow 1 at a time, and 1 per post.

    I think it's because iOS, when uploading, names the photo something like 'photo1' for all photos and the MacRumors server is preventing files with the same name from being uploaded.

    That's my best guess anyway.
     
  5. Appl3FTW thread starter macrumors 603

    Appl3FTW

    Joined:
    Nov 15, 2012
    #5
    sandbox.. understood. i get the 1 per post upload. but the problem is i couldn't upload a picture period on my rMini and 6+ at all and its so frustrating. it always gives me a connection error.

    what's going on, and any solution?
     
  6. SandboxGeneral Moderator emeritus

    SandboxGeneral

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Location:
    Detroit
    #6
    That's beyond me then. I think Arn will have to have a look.
     
  7. Appl3FTW thread starter macrumors 603

    Appl3FTW

    Joined:
    Nov 15, 2012
    #7
    Yea I'm in my 6+ niw and it's giving me a connection error.
     
  8. JayIsAwesome macrumors 65832

    JayIsAwesome

    Joined:
    Sep 8, 2013
    Location:
    Texas
  9. C DM macrumors Westmere

    Joined:
    Oct 17, 2011
    #9
    Is this with iOS 8.0? Because I believe that there's an image/video upload issue with Safari in that (8.0.1 supposedly fixes it, but that update has been pulled to other bigger issues for the moment).
     

Share This Page