MacTubes not loading MP4s?

Discussion in 'PowerPC Macs' started by MacinDan, Dec 20, 2012.

  1. MacinDan macrumors regular

    Joined:
    Jun 26, 2010
    #1
    The last couple of days MacTubes isn't loading any MP4 formats, but still loads FLVs fine. Anybody else having the same problem? Also, YouView doesn't seem to be working for me.
     
  2. B-G, Dec 20, 2012
    Last edited: Dec 20, 2012

    B-G macrumors regular

    Joined:
    Dec 14, 2011
    #2
    It is not working at all for me, no matter the format. VLC is having problems too (edit: VLC 2.0.5 works fine, so if you are using an older version, you have to update the youtube.luac script) . ViewTube ,ClickToPlugin and QuickTime Enabler at the moment are working well. YouTube must have changed something again.

    ----------

    From Mactubes home page

    Notes : 2012/12/20
    Now YouTube changed site layout and MacTubes failed downloading video files.
    I am going to release a fixed version after I solved these issues.
     
  3. B-G macrumors regular

    Joined:
    Dec 14, 2011
  4. archtopshop macrumors regular

    Joined:
    Dec 13, 2011
    #4
    Thanks for the heads-up!
     
  5. MacinDan thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 26, 2010
    #5
    It's weird, TenFourFox was showing me the old MacTubes pages with 3.1.5 as the latest version. I had to manually reload the page to see the 3.1.6 download links. But the new version works great!
     
  6. rjcalifornia macrumors 6502a

    rjcalifornia

    Joined:
    Oct 4, 2012
    Location:
    El Salvador
    #6
    Weird, the same happened to me :/
     
  7. MisterKeeks macrumors 68000

    MisterKeeks

    Joined:
    Nov 15, 2012
    #7
    caching?
     
  8. rjcalifornia macrumors 6502a

    rjcalifornia

    Joined:
    Oct 4, 2012
    Location:
    El Salvador
    #8
    I thought so but same happened when tried with Safari/Camino/AuroraFox/Konqueror

    Weird...
     
  9. MisterKeeks macrumors 68000

    MisterKeeks

    Joined:
    Nov 15, 2012
    #9
    I just tried it on a MBP, went straight to 3.16. I have not visited the Mactubes site on this computer.
     
  10. TC400 macrumors 6502a

    TC400

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Location:
    Pittsburgh, Pennsylvania
    #10
    I was having some issues downloading there is a new version out as of yesterday. Everything is working fine with the new updated version. I downloaded it from CNET
     

Share This Page